Cawes. Mám problém... zakoupil jsem TV Panasonic viera která má možnost připojení PC...
Je tam analogovy vstup (moje Gpu má samozřejmě DVI ) takže jsem použil analogový kabel a redukci na DVI...
Jenže po připojení nevím jestli se má ještě něco nastavit nebo tak... V mánuálu sem se nic užitečného nedočetl.
Zkoušel sem toho hodně, ale jak říkám sem laik...jestli s tím má někdo zkušenosti, prosím poraďte... Díky
Panasonic viera jako monitor
Re: Panasonic viera jako monitor
Záleží na tom, má-li karta DVI-I (tedy digitál i analog), nebo jen DVI-D (samotný digitál).
V prvém případě by měla redukce stačit.
V druhém případě smůla, nepropojíš (maximálně přes nějaké externí konvertovací zařízení, které bys musel napchat mezi PC a Věru).

V prvém případě by měla redukce stačit.
V druhém případě smůla, nepropojíš (maximálně přes nějaké externí konvertovací zařízení, které bys musel napchat mezi PC a Věru).

- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
karta má DVI - I ( na obrázku první varianta) prostě zapojím a nic... na ovladači k TV stisknu AV a tam vyskočí tabulka AV1, AV2 atd... je tam i PC ale po zapnutí tohoto režimu se nic nestane... prostě černá obrazovka...
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
[OT]
Za ty léta jsem již dalek žárlivosti, ale přesto. Vedle manželky mi nic pchát nebudete!
[/OT]
// Tak si to neber osobně (řekla vychovatelka kamarádovi, když mu v ca. 10 letech dala pár facek).
// Myloš
které bys musel napchat mezi PC a Věru
Za ty léta jsem již dalek žárlivosti, ale přesto. Vedle manželky mi nic pchát nebudete!

[/OT]
// Tak si to neber osobně (řekla vychovatelka kamarádovi, když mu v ca. 10 letech dala pár facek).

// Myloš
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
tak sem zkoušel bratrův ( stará vykopávka :) ) a ten jde... pak můj a kopodivu šel také... až po loadingu vist zčernala obrazovka... tak nevím.-..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11068
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41