Vypálil jsem si zálohu na DVD. Několikraát jsem ji otevřel - na zkoušku. Vše OK ! Pak jsem notes přewindousoval a chci si zpaátky nějaká zálohovaná data zkopčit z dvd. Opět jsem dvd asi dvakrát otevřel bez problémů. A teď pozor !!! Při další potřebě stáhnout data ze zálohy na DVD. Mně mechanika ohlásila že je vložen prázdný disk.
Takže - Na disku DVD je cca 2,4 Gb dat. Data jsou různá - grafika, fotky, word aj. DVD je nové čisté, nepřepisovatelné. Mechanika funguje na 100%. DVD nejde ani v jiných PC. Jó ukazuje mi to množství dat na DVD, ale nic mi to nenačte.
Otázka CO S TÍM je samozřejmně dementní. Ale spíš jestli není něco, nějakej fígl nebo program který by načetl tento " prázdý " disk.
Jsem zoufalej, je tam skoro celá moje roční práce. Zálohuji, samozřejmně, ale né projekty a ty mám na DVD.
A zároveň jsem si zazálohoval fotky, tím samým způsobem a ty jdou otevřít bez problémů.
Díky
// já jsem zase zoufalej z toho, že vkládáš svůj dotaz do cizího již běžícího tématu. S pravidly musíš nejen souhlasit - to je podmínka registrace - ale je dobré je i dodržovat! A to co jsi udělal ty, pravidla nedovolují.
//odděleno do nového tématu
//mmm
Jak získat data z DVD, které mechanika nenačte?
-
- Pohlaví:
Re: Jak získat data z DVD, které mechanika nenačte?
Nejprve bych zkusil IsoBuster, potom nějaký Linux a nakonec bych udělal na jiném PC přesnou kopii.
Re: Jak získat data z DVD, které mechanika nenačte?
Kolik má DVD sekcí, je uzavřené? Je to DVD+R nebo DVD-R?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2720
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
15 říj 2024 16:12