jakej monitor do >>3,5tis<<? Vyřešeno
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jakej monitor do >>3,5tis<<?
dobrý den, chtěl bych se tak obecně poptat jaký byste mi doporučili nějaký monitor, kterej má 19palců, ale koukám na normální s rozlišenim 1280x1024 kolem těch 3,2 - 3,5tisice,ale může to být i uhlopříčkovej, jenže prý ty uhlopříčkový nejsou dobrý na hry, že se tam prý vyskytují chybky atd, je to pravda? koukám tak trochu na CZC http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=59928 nebo s tou uhlop. http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=54195.....
CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: jakej monitor do >>3,5tis<<?
Skus do electroworldu viděl jsem tam včera 22 za 3500 hanns-g hg221a
Viděl jsi nějaký monitor bez úhlopříčky? Já ne. Myslíš širokoúhlý ... Chybný pixely budeš mít v každém LCD, nebo ve velké většině.
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mě nejde o velikost, nechci ho mit obri jako plazmova telvize na kterou koukam z metru a znicit si oci, myslel jsem nejakej kolem ty 20 za rozumnou cenu, a aby neco vydrzel :) ale zkusim to, diky 

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
sry, myslel sem sirokouhly, po tom silvestru jsme troch ozralej jeste :)
- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Už tu limču nepij 

U hodně starých her je širokoúhlý monitor celkem na nic, pokud nejdou spustit v okně. Ale u her s podporou širokoúhl. monitorů je to spíš výhoda, líp se mi na to kouká a vidíš třeba i věci, které by jsi na normálním neviděl (např. celou zbraň, UI zabírá méně místa, takže vidíš ve větším rozsahu, ...). Pořídil jsem si 22'' Samsung a zatím jsem měl problém jen s hrami Age of Empires 2 a TH American Wasteland.
Výběr monitoru je zásadní věc, vydrží (většinou) u PC nejdéle a jeho vliv je největší, protože je to okno do systému ... myslíš že jsi ve stavu, abys dělal takto zásadní rozhodnutí?

- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tommy4 píše:U hodně starých her je širokoúhlý monitor celkem na nic, pokud nejdou spustit v okně. Ale u her s podporou širokoúhl. monitorů je to spíš výhoda, líp se mi na to kouká a vidíš třeba i věci, které by jsi na normálním neviděl (např. celou zbraň, UI zabírá méně místa, takže vidíš ve větším rozsahu, ...). Pořídil jsem si 22'' Samsung a zatím jsem měl problém jen s hrami Age of Empires 2 a TH American Wasteland.
Jak se na tom třeba hraje Crysis, pokud maš zkušenosti ? :)
No tak Crysis samozřejmě výborně, líp než na obyčejných, to ti tu asi plno lidí potvrdí, máš prostě větší plochu našířku a ne navýšku. Radši budu vidět větší kus krajiny, než větší kus nebe.
A práce ve Windows je na tom taky lepší, hlavně teda pokud děláš grafiku a podobný věci.

- autoprd
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli myslíš Samsunga 22 černej ta kten tam byl za 3800 a segra ho má a pěknej obraz .
Nemusí být pravda. Záleží taky na monitoru. Na svém monitoru jsem se s problémem tohoto druhu setkal i nesetkal – je-li připojen přes DVI, je zcela bezproblémový. Přes VGA ovšem některé hry neumějí ve fulscreenu přepnout proporce a rozcapí se zdeformovaně přes celý monitor.Tommy4 píše:U hodně starých her je širokoúhlý monitor celkem na nic, pokud nejdou spustit v okně.
A to hraju takové vykopávky, jako CDMan, Blockout nebo Pivoňkův Mariáš.
Je fakt, že monitor za 3,5K asi nebude oplývat DVI vstupem; do něčeho takového bych šel opravdu jen v největší nouzi a v naprostém zoufalství.
Přesně tak. Jsou komponenty, na kterých klidně šetřím, ale monitor do nich nepatří.X píše:Výběr monitoru je zásadní věc, vydrží (většinou) u PC nejdéle a jeho vliv je největší, protože je to okno do systému ... myslíš že jsi ve stavu, abys dělal takto zásadní rozhodnutí?
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 11146
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek