Můj současný hdd s kapacitou 160gb již nestačí mým potřebám,nyní si chci pořídit k tomuhle třeba http://www.alza.cz/samsung-spinpoint-f2 ... 122664.htm
Ale zvládne ještě další hdd zdroj:Eurocase 350w?
Už takhle toho má asi na starosti dost-Desku Gigabyte GA-M720-US3,grafiku radeon 3850,procesor Amd 7850,disk WDC WD1600JS-23MHB0 ATA Device (149 GB, IDE) a 2 dvd mechaniky.
Utáhne zdroj ještě jeden HDD? Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Utáhne zdroj ještě jeden HDD? Vyřešeno
Naposledy upravil(a) miky1 dne 02 led 2010 16:34, celkem upraveno 1 x.
Re: Utáhne zdroj ještě jeden HDD?
Bylo by fajn napsat, jaký zdroj máš, protože jinak je fakt docela těžký odpovědět 

- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, divim se že to utáhne už v tomhle stádiu, disk by měl žrát maximálně tak 10W, takže by to podle mě ještě zdroj utánul.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Koskar:
Zrovna tyhle zdroje nepatří mezi špičku, ale pokud to utáhnul do teď bez problému, nebude snad velká překážka..
Ale zvládne ještě další hdd zdroj:Eurocase 350w?
Zrovna tyhle zdroje nepatří mezi špičku, ale pokud to utáhnul do teď bez problému, nebude snad velká překážka..
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No občas se pc třaba při hraní gta 4 a současně vypalování uplně vypne-že by zdroj?
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
miky1 píše:No občas se pc třaba při hraní gta 4 a současně vypalování uplně vypne-že by zdroj?
To bych viděl skoro určitě na zdroj.
miky1:
Nevím, nakolik je ten asusácký vynález spolehlivý, ale určitě nebude vyhazovat úplně nesmyslná hausnumera.
Zkus si ten zdroj spočítat: http://support.asus.com/PowerSupplyCalc ... uage=cs-cz
Nevím, nakolik je ten asusácký vynález spolehlivý, ale určitě nebude vyhazovat úplně nesmyslná hausnumera.
Zkus si ten zdroj spočítat: http://support.asus.com/PowerSupplyCalc ... uage=cs-cz
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Stene:
Poté, co jsem napsal můj příspěvěk, byl dotaz editován a doplněn...
Bylo by fajn napsat, jaký zdroj máš, protože jinak je fakt docela těžký odpovědět
Poté, co jsem napsal můj příspěvěk, byl dotaz editován a doplněn...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já vím že na co se ted zeptam sem nepatří ale nechce se mi zakládat new téma a možná to tu už někde je.
Když do nějakýho příspěvku vkládám odkaz,jak udělat aby bylo vidět jen jedno slovo,a ne celí http??
Když do nějakýho příspěvku vkládám odkaz,jak udělat aby bylo vidět jen jedno slovo,a ne celí http??
- Screpheep
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nahoře v liště (když píšeš příspěvek) máš vedle B, i, u, ... URL, příklad (URL=odkaz) ono jedno slovo(/URL)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takhle: [ url=www.seznam.cz]Seznam[/url] a udělá to tohle Seznam
úmyslně jsem tam do první ukázky dal mezery (mezi první hranatou závorku a url), aby se to zobrazilo "normálně"
úmyslně jsem tam do první ukázky dal mezery (mezi první hranatou závorku a url), aby se to zobrazilo "normálně"
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tahle sestava nebude mít spotřebu vyšší než 200 W, takže by zdroj mohl stačit (za předpokladu kvalitního zdroje), protože u těch nekvalitních EuroCase výkon hodně rychle klesá a za rok nemá třeba ani 200 W.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2483
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
30 črc 2024 13:26