Když jsem kupoval notebook, bohužel jsem neměl S-Video výstup mezi hlavními prioritami. Říkal jsem si: "Však ono to nějak s tou televizí spojit půjde". Nicméně, když jsem hledal, nacházel jsem zařízení s cenou okolo 1000kč (např. tady http://www.azobchod.cz/cgi-bin/model.pl ... u&km=40637 ). Celou věc by to na 99% vyřešilo, VGA výstup z notebooku a přes analogový kablíky bych to už pak nasázel do televize. Nicméně ta cena se mi zdála zkrátka moc vysoká. Nedávno jsem však narazil na toto: http://www.lan-shop.cz/redukce-vga-d15h ... -2-m-61969 . Pod produktem je diskuze a moc moudrý z toho nejsem. Mám představu, že aby PC vůbec pustilo obraz do výstupu VGA, musí na druhé straně detekovat monitor, a to se obávám, že se při připojení k CRT televizi nestane. Co si o tom myslíte?
Dík.
Redukce VGA - Scart
-
- Pohlaví:
Re: Redukce VGA - Scart
Ano, ta cena kolem 1000 je odpovidajici a nasel jsi to spravne. Nejdena s epotom o ''kabel'', ale o ''krabicku s kabelem'' na prevod signalu.
Existuje kabel VGA - SCART cca. za 100 kc ...ALA... temer na 100% se ti to nepodari:
Kabel je kompatibilní pouze s některými DVD přehrávači, audio-video zarizeními a DVD od firmy KISS. ...prodejce ani dodavatel ti nezaruci funkcnnost na jinych zarizenich, a je to vesmes predem marnej pokus (leda bys kabel potom i vyuzil, a nebo mel moznost zakoupit - vyzkouset).
/ vidim, ze jis ten kabel presne nasel, a je to snad jedine shop co ho jako VGA/SCART nabizi ve smyslu ''jde to, ale nezarucujeme''
(ja jsem nepropojil ani Dell ani druhej-lepsi Dell, ktery sice ma S-Video, ale jakoze na zkousku, nechytl se ani jeden - ale kabel uz nemam, mel jsem ho pujceny na vyzkouseni)
Existuje kabel VGA - SCART cca. za 100 kc ...ALA... temer na 100% se ti to nepodari:
Kabel je kompatibilní pouze s některými DVD přehrávači, audio-video zarizeními a DVD od firmy KISS. ...prodejce ani dodavatel ti nezaruci funkcnnost na jinych zarizenich, a je to vesmes predem marnej pokus (leda bys kabel potom i vyuzil, a nebo mel moznost zakoupit - vyzkouset).
/ vidim, ze jis ten kabel presne nasel, a je to snad jedine shop co ho jako VGA/SCART nabizi ve smyslu ''jde to, ale nezarucujeme''
(ja jsem nepropojil ani Dell ani druhej-lepsi Dell, ktery sice ma S-Video, ale jakoze na zkousku, nechytl se ani jeden - ale kabel uz nemam, mel jsem ho pujceny na vyzkouseni)
Re: Redukce VGA - Scart
Nj, to je mrzutý, ale čekal jsem to. Ale tisícovku do toho nedám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 5336
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
15 led 2025 12:30