Síťový disk, anebo rámeček s LAN? Vyřešeno
Síťový disk, anebo rámeček s LAN?
Naposledy upravil(a) Myloš dne 15 led 2010 22:27, celkem upraveno 2 x.
Důvod: Oprava překlepů v nadpise a příspěvku: 1) Čeština zná spojky „nebo“ a „anebo“, ale nezná spojení „a nebo“. 2) Před otazníkem se nedělá mezera.
Důvod: Oprava překlepů v nadpise a příspěvku: 1) Čeština zná spojky „nebo“ a „anebo“, ale nezná spojení „a nebo“. 2) Před otazníkem se nedělá mezera.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Síťový disk a nebo rámeček s LAN ?
To druhé řešení nepůjde. Ten rámeček je na staré IDE disky a ten disk je SATA II.
Nejraději bych koupil už asi přímo komplet a WD jsou v tomto dobré
Nejraději bych koupil už asi přímo komplet a WD jsou v tomto dobré
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Síťový disk, anebo rámeček s LAN?
Ok, pravda toho IDE jsem si nevšiml...
, když jsem koukal na ten WD, tak mi tam Torrent...a nějaká 100%tní informace o FTP 

No stress, have fun.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Síťový disk, anebo rámeček s LAN? Vyřešeno
FTP to 100% umí. Akorát pokud jsi za routerem v NATu tak musíš naforwardovat porty, ale to musíš vždy. A taky musíš mít veřejnou IP.
Co se týče stahování tak to prý umí stahovat z http a ftp. S torrenty to je složitější. Osobně ho nemám, ale prý se tam ještě něco musí doinstalovat
Co se týče stahování tak to prý umí stahovat z http a ftp. S torrenty to je složitější. Osobně ho nemám, ale prý se tam ještě něco musí doinstalovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Re: Síťový disk, anebo rámeček s LAN?
Tak to jsou milé zpráv, děkuji :-) Ten forward je jasný, a díky bohu veřejnou ip mám
. Vyřešeno - WD Network disk :-)

No stress, have fun.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2257
-
od petr22