Ahoj,chci si koupit nějaké reproduktory 2.1 kolem 400Kč,líbí se mi tyto dvoje:Genius http://www.patro.cz/objects/1074898131.html?
Labtec http://www.icetech.cz/zbozi/zvukovy-sys ... watts-rms/
Více věřím značce Genius ale nevím reproduktory jsem neměl ani od jedné firmy,prosím o radu budu si tam pouštět akorát písničky a za ty peníze od toho nic moc nečekám,snad jen že to bude lepší jak to co mám teď Logitech s-100,nemohu si na ně stěžovat hrají dobře ale přecijenom nemají subwoofer.Pápá a děkuji za rady:D
Nové 2.1 reproduktory
Re: Nové 2.1 reproduktory
s Logitechama mám dobrou zkušenost, mám x 230, tady je levnější model http://www.alza.cz/logitech-r-20-cerne-d167643.htm
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!
Odpověď na všechny otázky.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A proč píšou satelity 8W, když 2x3W=6W? Asi chybka.
Jinak ze značkových repro mám zkušenost jen s Logitech a dobrou, ovšem v provedení 5.1 a ve vyšší cenové kategorii. V této (vyšší) cenové kategorii jsem uvažoval o 5.1 značky Genius, ale podle zkušeností a recenzí od nich raději ustoupil z důvodu vyšší poruchovosti. Nevím, zda je situace stejná i v nižších cenách a v repro menšího výkonu, ale poté co po měsíci nám odešla obyčejná klávesnice Genius za 150kč si myslím o této značce své. A repro cos vybral mají za tu cenu mizerný výkon.
Máme doma 5 klávesnic z toho 4 už xx let a 1 (multimediální, KME) dva roky a fungují. Genius vydržel měsíc. Co si mám myslet?
Tyhle jsou pěkné a v této cenové relaci i slušné a z těch co byly navrženy nejlepší (dle mého):
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 50U7000EO5
PS: Objevil jsem je v nabídce slečny, která kupuje PC (téma nyní TOP15) a opravdu se mi líbí. Otázkou zda splní to co mají, ale ani já nemám s Logitechama špatnou zkušenost. Ten menší Subwoofer je si myslím výhodou, pač čím větší tím více problémů kam s ním.
Při koupi po internetu máš možnost zboží vrátit (plně funkční, takže rozbaluj opatrně) do 14 dnů, takže pokud by ti tebou vybrané v čemkoliv nevyhovovaly, můžeš je vyměnit.
Jinak ze značkových repro mám zkušenost jen s Logitech a dobrou, ovšem v provedení 5.1 a ve vyšší cenové kategorii. V této (vyšší) cenové kategorii jsem uvažoval o 5.1 značky Genius, ale podle zkušeností a recenzí od nich raději ustoupil z důvodu vyšší poruchovosti. Nevím, zda je situace stejná i v nižších cenách a v repro menšího výkonu, ale poté co po měsíci nám odešla obyčejná klávesnice Genius za 150kč si myslím o této značce své. A repro cos vybral mají za tu cenu mizerný výkon.
Máme doma 5 klávesnic z toho 4 už xx let a 1 (multimediální, KME) dva roky a fungují. Genius vydržel měsíc. Co si mám myslet?
Tyhle jsou pěkné a v této cenové relaci i slušné a z těch co byly navrženy nejlepší (dle mého):
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 50U7000EO5
PS: Objevil jsem je v nabídce slečny, která kupuje PC (téma nyní TOP15) a opravdu se mi líbí. Otázkou zda splní to co mají, ale ani já nemám s Logitechama špatnou zkušenost. Ten menší Subwoofer je si myslím výhodou, pač čím větší tím více problémů kam s ním.
Při koupi po internetu máš možnost zboží vrátit (plně funkční, takže rozbaluj opatrně) do 14 dnů, takže pokud by ti tebou vybrané v čemkoliv nevyhovovaly, můžeš je vyměnit.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ten menší Subwoofer je si myslím výhodou, pač čím větší tím více problémů kam s ním.
Kdybys měl rád výbornou produkci tak toto nikdy nenapíšeš. Čím větší bedýnka -> tím větší ozvučnice -> tím kvalitnější přednes basů. Sebelepší reproduktor ti ve špatné bedně bude nahouby
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám ty Labtecy a subwoofer je při vyšší hlasitosti celkem dunivý, ale při normálním používání (žádné dance party, apod.) pracují dobře, jsem s nimi víceméně spokojen..

- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Žbeky píše:Ten menší Subwoofer je si myslím výhodou, pač čím větší tím více problémů kam s ním.
Kdybys měl rád výbornou produkci tak toto nikdy nenapíšeš. Čím větší bedýnka -> tím větší ozvučnice -> tím kvalitnější přednes basů. Sebelepší reproduktor ti ve špatné bedně bude nahouby
Výtku přijímám, zvukovou výbornou produkci mám rád, i když zvukofil nejsem, také tyto repra nemám, leč mi to přišlo jako výhoda při umístění, což bývá občas (a ne, že né) problém.
Nechceš o tom informovat i Karolínu v tématu Sestava s ATI za 28 000kč, třeba se taky mylně domnívá. Měl bys, předej zkušenosti, buď kamarád

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1287
-
od p3v4x