Nemám ke ovladače k webkameře. Pomozte mi je sehnat.*

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

michal samu
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nemám ke ovladače k webkameře. Pomozte mi je sehnat.*

Příspěvekod michal samu » 11 črc 2010 20:40

Dobrý den,
asi před 2, 3 rokama jsem si koupil webkameru. Dostal sem ní k instalační cd a všechno jelo.
Pak jsem ji nějak přestal používat a teď jsem ji po letech našel, ale ztratil jsem to cd; tak se chci zeptat jestli to jde nainstalovat nějak i bez cd, jestli třeba ten instalační program není někde na stažení nebo tak nějak.

Jediný, co o té kameře vím, je to, co je napsaný na druhé straně: USB Camera M/N:VideoCAM Eye YB605E208755 a made in china :D

předem děkuji za odpověď...

/*
Vítej na fóru PC-Help.
Zřejmě jsi při registraci pospíchal a nečetl jsi pravidla:
Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
„web camera“ je podle tebe výstižný popis problému? To je jako kdybys přišel k zubaři a na otázku „Co vám je“ odpověděl „Zuby“.
Nadpis jsem opravil, ty si přečti pravidla a příště se snaž vymýšlet takové nadpisy, které jsou popisem, stručným shrnutím dotazu. Budeme ti za to vděčni.

Při té příležitosti jsem do tvého příspěvku doplnil diakritiku, interpunkci a odstavce, protože se ten chrchel písmen nedal číst. Buď proto té dobroty a napříště piš srozumitelněji, aby ti, kteří mají dobrou vůli poradit, nemuseli louskat nepřehledné texty – nebýt moderátor, tak bych takový příspěvek stoprocentně ignoroval.
Myloš
*/

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nemám ke ovladače k webkameře. Pomozte mi je sehnat.*

Příspěvekod Žbeky » 11 črc 2010 21:17

Systém máš asi XP, na jiné ani ovladače nejsou.

http://www.geniusnet.com/geniusOnline/p ... ndows%20XP

Klikni na ten odkaz vedle File name
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

michal samu
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nemám ke ovladače k webkameře. Pomozte mi je sehnat.*

Příspěvekod michal samu » 11 črc 2010 21:52

vážně děkuju je fakt úžasný co dokážete jen když jsem vám poslal pár písmenek a čísel :D jo a omlouvám se za ten chrchel před tím

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”