Nefungují sluchátka v překních konektorech
Nefungují sluchátka v překních konektorech
Čau chlapci po přechodu na Win 7 mi přestali fungovat sluchátka + mikrofon v předních konektorech ovladače mam aktuální na win 7 ultimate 64 bit a v okně Správce zvuku realtek HD mi to ani neukazuje v pravém sloupci že je mam zapojený. Na Win XP vše fungovalo normálně.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nefungují sluchátka v překních konektorech
Takže vzadu fungují?
Ovladače jsi dával sám nebo si je nahodily windows?
Ovladače jsi dával sám nebo si je nahodily windows?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Vzádu fungují. Ovladače sem stáhl ze stránek prodejce.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A když zkusíš stáhnout ovladače ze stránek výrobce?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Pardon špatně jsem se vyjádřil stáhnul jsem to ze stránek výrobce.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ověř si po otevření bočnice bedny, zda jsou přední konektory skutečně připojeny. Pokud ovšem je PC v záruce a je na něm plomba, tak to raději nezkoušej, aby jsi nepřišel o záruku.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Já jsem měl podobný problém, ale skutečně jenom podobný. Vzadu na PC mám tři zdířky ve zvukovce, vepředu jen dvě. Všechny jsou sice zapojené, ale vepředu nemůžu používat sluchátka s mikrofonem, protože mikrofon nefunguje (připojení přes dva jacky). Po připojení stejných dvou jacků mi vzadu mikrofon funguje. Ve tvém případě bych ještě překontroloval nastavení defaultního zvukového zařízení. Mne se totiž po první instalaci Sedmiček nastavilo nějaké standardní zvukové zařízení a pak jsem měl problémy s repráky. Pak jsem na to přišel.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3796
-
od Riviera kid
Zobrazit poslední příspěvek
24 kvě 2025 18:47
-
- 3
- 2654
-
od Dolpi
01 pro 2024 21:36
-
-
Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3294
-
od walderan
18 led 2025 17:51
-
-
- 5
- 4038
-
od Kadel33