Minulý týden se mi zhroutil PC. Nebylo to poprvé, je to takový asi devítiletý stařeček. Když jsem se s tím celé dopoledne trápil, tak jsem to vzdal a zavolal do firmy kde nakupuji, aby mi bleskově sestavili PC pouze na Internet, Office a Photoshop. Druhou podmínkou byla co nejnižší cena. Ten chlapec mi během půl hodiny poslal co sestavil a mne by zajímal váš názor jestli se tomu dá věřit. Asi bych něco slepil sám, ale protože v tom tápu, tak i kdyby to fungovalo, neměl bych z toho dobrý pocit.

Sestavit si to nechám ze dvou důvodů:
Firma je 3minuty cesty a kdyby se něco rozsypalo, tak jim to donesu. Pořád se mi ta za těch 800 stovek vyplatí, než hledat případnou závadu a běhat s balíčkama na poštu + poštovné a čekání - zde je to opraveno obratem (pokud jsou na skladě díly).
A pak ta firma je super v tom, že když vám uděla sestavu, tak ji neplombuje a můžete si komponenty dle libosti měnit .Záruka platí, ale samozřejmě jen na jimi dodané komponenty.
Tedy zajímá mne váš názor, jestli tomu chlapci věřit.
//BTW nakonec jsem to zprovoznil, al je to v RAM a tak v týdnu ještě naposledy investuji a vyměním

Procesor : Celeron E3300, 2,50GHz 1.226,-
MB: MSI G31TM-P21,s.775,G31/ICH7/DDR2/SATA2/PCIe16/LAN/VGA,mATX 1.078,-
RAM: KINGSTON DDR2, 1GB 800MHz 640,-
HD: WD CAVIAR XL 500GB 1.210,-
Optika: LG DVD-RW GH22NS 22xDVD-/+, DVD RAM 510,-
Bedna: Crono MT-05 MidiTower 400W 1.062,-
GK : Integrovaná 0,-
Sestavení: 833,-
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
6.559,-
Grafiky tu mám 2, GE Force 6600, jsou to vykopávky, ale na tuto potřebu to stačí. Ale asi koupit ještě nějaký větráky?
Díky za názory!