Flashdisk rozdělen do dvou částí- jak na formát obou?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Flashdisk rozdělen do dvou částí- jak na formát obou?

Příspěvekod nuggett » 10 srp 2010 02:09

Ahojte, mám půjčenou Flashku s tím že ji mám naformátovat. Ok není problém, ale ona je rozdělena do dvou nezávislých částí a to už problém je. Flash má 2GB, jedna část má cca 1,7 GB a druhá asi 200MB . Ta větší jde formátovat bez problémů, ale ta druhá ani za nic. Jsou na ni firemní věci a to i s Autorunem(taková něco jako interaktivní prezentace). Jenže prostě nejde smazat.Není tam ani ta možnost. Delete samozřejmě nefunguje, formátovat není v žádné nabídce. Po otevření a zkoušce smazání nějaké složky píše přístup odepřen a chyba atd. Vlastnosti jsem prošel od A do Z. Máte s tím zkušenosti jak to sformátovat? nebo prostě cokoli? Jen pro poznámku zeptat se ve firmě jak ji smazat apod. není zrovna dobrý nápad :smile: . Díky za rady.

Reklama
jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Flashdisk rozdělen do dvou částí- jak na formát obou?

Příspěvekod jaojao » 10 srp 2010 05:15

Zkusils použít nějaký program? HP USB Disk Storage Format Tool ,, PT Magic, ...........
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Flashdisk rozdělen do dvou částí- jak na formát obou?

Příspěvekod Uziv00 » 10 srp 2010 10:40

Zřejmě je druhá část vytvořena pomocí speciálního programu. Zkusil bych ve správci disků odstranit oddíly, poté vytvořit nové (nebo jen jeden nový) a naformátovat. Jinak použít HP USB storage format tool http://www.slunecnice.cz/sw/hp-usb-disk ... rmat-tool/

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Jaký z těchto dvou notebooků vybrat?
    od Speed_dead » 10 říj 2024 21:49 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    11
    2022
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    12 říj 2024 21:07

Zpět na “Vše ostatní (hw)”