Zdravím,
uvažuji o koupi IP kamery na zabezpečení domácnosti. Potřeboval bych od zkušených poradit, na jakém principu to funguje, jestli stačí kupříkladu klasický adslkový wifi modem, přes který bude IP kamera skrz internet posílat video?
A další věc, narazil jsem na docela lákavou nabídku mobilního telefonu, avšak ani jeden známý mi nemůže poradit, co to vůbec je, že si to mám někde ověřit, zda-li se nejedná o nějaký "podvod". Na této adrese je produkt, o který bych měl zájem http://www.elektroo.cz/product/wiphone- ... ?wait#comm bohužel kohokoliv, koho jsem se zeptal, žádný WiPhone nezná. Nenašel jsem ani žádné odkazy na youtube ba ani na googlu. Víte, o co se jedná?
Díky;)
IP kamera a další věci [help]
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: IP kamera a další věci [help]
IP kameru bych bral s kabelem a ten dobře schoval nebo dal kameru do velké výšky. Přeci jen s wi-fi stačí přijít s rušičkou a budeš z toho mít prd.
S jakýmkoliv wifi přístrojem ti to fungovat bude v domácí síti. Pokud máš i veřejnou IP adresu tak si můžeš naforwardovat porty a na video se dívat i z vnější sítě.
WiPhone vypadá na klasickou čínskou kopii iPhonu. Vypadá stejně a máš tam i TV a 2 SIM!!!
Nikde se už ale nepíše, že si na to skoro nic nenahodíš a s dipelejem se pracuje naprosto šíleně...
S jakýmkoliv wifi přístrojem ti to fungovat bude v domácí síti. Pokud máš i veřejnou IP adresu tak si můžeš naforwardovat porty a na video se dívat i z vnější sítě.
WiPhone vypadá na klasickou čínskou kopii iPhonu. Vypadá stejně a máš tam i TV a 2 SIM!!!

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3841
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00
-
-
NB DELL Latitude 7440,ale i někteé další problém s lepením.
od Ketty02 » 10 črc 2024 18:55 » v Vše ostatní (hw) - 1
- 2701
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
10 črc 2024 19:52
-