Jakou grafiku?
Jakou grafiku?
Zdarek. Asi pujdu do novyho kompu (herniho) ale zajimalo by me jestli muzu pouzivat PHYSx i na grafice od ATI (tedy AMD)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jakou grafiku?
Vítej na PC-HELP
Ne. Někde to zkouší pomocí patch k driverům, ale je to tak akorát na rozboření driverů. Pokud chceš PhysX, ber Nvidii. Záleží co máš za představu o grafice.
Ne. Někde to zkouší pomocí patch k driverům, ale je to tak akorát na rozboření driverů. Pokud chceš PhysX, ber Nvidii. Záleží co máš za představu o grafice.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Ne, nemůžeš.A jestli můžu doporučit, tak jestli budeš chtít sestavit PC, tak napiš sem a jako herní grafiku bych doporučoval Nvidia.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Proč Nvidia?
Nechápu jen, když (troufnu si říct propagujete v tomto tématu) Nvidii, proč jste mu rovnou nedoporučili tu (pro herní účely) jedinou možnou? Nezlobte se na mě, ale Nvidia v současné době regály a výlohy zrovna nepřeplňuje grafikama o kterých by se dalo mluvit jen v pozitivech. A pokud se má mluvit o pouze herním PC tak si myslím, že to i když má PhysX tak to nebude nejvhodnější volba.
Nechápu jen, když (troufnu si říct propagujete v tomto tématu) Nvidii, proč jste mu rovnou nedoporučili tu (pro herní účely) jedinou možnou? Nezlobte se na mě, ale Nvidia v současné době regály a výlohy zrovna nepřeplňuje grafikama o kterých by se dalo mluvit jen v pozitivech. A pokud se má mluvit o pouze herním PC tak si myslím, že to i když má PhysX tak to nebude nejvhodnější volba.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Já jsem měl zkušenosti s AMD a ATI a u mně prostě neprošli.Jsem zastáncem Nvidia a Intel a to se nezmění.A tohle není propagace - d1amond pouze řekl, že pokud chce PhysX ať bere Nvidia a já ji pouze doporučil.(nepsal jsem nikde VEM NVIDIA JE NEJLEPŠÍ NA SVĚTĚ !!! To by možná už propagace byla.)
Pokud chce vybrat Grafickou kartu, je nutno znát cenu... Jinak se nikam nejede... V různých cenových hladinách si AMD s NVIDII konkurujou, ale jasně maximální výkon má a bude mít AMD.
i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já jen upřesním, že PhysX si užije i na ATi bez jakýkoliv patchů. Jen to bude CPU-PhysX, který je ve spoustě her. nVidii potřebuje jen na tyto tituly: http://physxinfo.com/data/vreview.html
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2341
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4431
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4131
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-