Zdravím,
měl bych 2 otázky týkající se notebooků.
1) Je možné, aby mi Notebook (Acer Aspire) dodali bez instalčního CD windowsů?
2) Půjde tato myš (http://www.h-online.com/priceinsight/a121298.html) připojit k notebooku? (Popřípadě zkopírujte její název a podívejte se ještě jinde. Název: Logitech Cordless click! Plus
Děkuji za pomoc. :)
Notebook + myš
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Notebook + myš
Instalační médium mám na disku v podobě recovery oddílu. Když se podíváš do správce disků, tak tam bude oddíl, co v průzkumníku nevidíš. Nevidím důvod, proč by ta myš neměla fungovat?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Ok, takže si to sám musím někam přehrát? (Na nějaké CD, nebo kdo ví kam?)
No, já to prozatím nezkoušel a zajímalo by mě, zda-li bude fungovat tato myš i pod Notebookem.
Jinak, díky za rady. :)
No, já to prozatím nezkoušel a zajímalo by mě, zda-li bude fungovat tato myš i pod Notebookem.
Jinak, díky za rady. :)
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nemusí se nic, jen pokud by byly problémy, tak se při bootu stiskne určitá klávesa a během pár minut bude Windows zase jak na začátku (samozřejmě předtím zálohovat data)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2078
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 13:15