Dobrý den, vám že to sem nepatří, ale fórum o hodinkách jsem nenašel, tak co si myslíte o značce Masterline 1966 ? budou to shity ? jen že v globusu maj fakt peknej kousek, ale za 1500 se mi to zda nejak podezrele levny tak nevim ... ty hodinky sem nenašel nikde, ale tady jsou na online-letaku globusu
http://www.globus.cz/common/action_offe ... 49_10.html
hned na te prvni strance
Hodinky
Re: Hodinky
Věřte nebo ne, ale jeden čas jsem se o hodinky zajímal. Zde je odkaz na jedno opravdu skvělé fórum. Schází se tam opravdoví nadšenci a co je hlavní, především jsou to znalci. S chutí ti tam poradí. Co ti poradím je to, aby sis stál za svým názorem. Hodně rychle tě naočkují a dřív, než se naděješ, budeš stát před výlohou a vybírat své první Omegy :))
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
diky moc, ja se pred tu omegu jen tak nepostavim 

- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Je to sice z jiného soudku, než značkové hodinky, ale v mnohém podobné, neli stejné. Starší zdejší přispěvatelé již vědí, že se zabývám zvukařinou a poslední měsíce jsem se vrhnul do posílení světel. Úplné začátky byly takové, že jsem řekl, že na to naše hraní, nepotřebuji značková a hlavně drahá světla, že si postavím světelný automat sám. Skutečně jsem s tím i začal. Z notebooku jsem si vytáhl z paralelního portu osm výstupů a těmi ovládal LEDkové pidi spoty. Byla to nádhera, ale tak do dvou metrů... Koupil jsem si tedy dva RGB LED PAR36, řízené protokolem DMX512. K nim jsem přikoupil USB-DMX512 převodník a program MusicVisualization. A tím to začalo... Analogie s hodinkami a postávání před výlohami stále dražších a dražších obchodů přichází
Postupně jsem dokoupil ještě další čtyři RGB LED PARy, halogenové PAR56 a PAR36 (zatím po 4 kusech) a k nim DMX dimmery (dnes již 20 kanálů), scanner Reflex LED American DJ, dva scannery Dynasty American DJ... Poslední dobou pošilhávám a začínám šetřit na nějaký výbojkový scanner Martin. Ten Martin, je v oblasti scénických světel to samé, jako Omegy v hodinkách...
Zkrátka, dřív, nebo později, před tou výlohou stát budeš....

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)