Dobrý den, robil se mi display na notebooku a tak si chci objednat nový z tohoto e-shopu - http://www.terahertz.cz . Chtěl jsem se zeptat, zda s nimi máte negativní či pozitivní zkušenosti?
Díky za odpověď
Máte zkušenosti s e-shopem terahertz.cz?*
Máte zkušenosti s e-shopem terahertz.cz?*
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 07 úno 2011 16:17, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu podle pravidel
Důvod: Úprava nadpisu podle pravidel
Re: Máte zkušenosti s e-shopem terahertz.cz?*
Za firmu http://www.terahertz.cz můžu říci, že jsme se dosud nesetkali s tím, že by si zákazníci stěžovali na naše služby. Nebojte se případně obrátit na naši online podporu, kde Vám v nejbližší době odpovíme jak po technické stránce, ale i dostupnosti atd.
S pozdravem Pavel Kašpar, odpovědná osoba za zásobování a dostupnost zboží.

- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
S tímhle shopem zkušenost nemám. První věc, co si u neznámých shopů ověřuju je, zda mají v kontaktech adresu a telefon. Pokud mají jen e-mail či dokonce jen kontaktní formulář, tak od ní ruce pryč. Tahle firma ohledně kontaktů vystupuje korektně.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Za firmu http://www.terahertz.cz můžu říci, že jsme se dosud nesetkali s tím, že by si zákazníci stěžovali
Za sebe mohu říci, že jsem se dosud nesetkal, že by kdokoliv, spřízněný s jakoukoliv firmou, přiznal nespokojenost svých zákazníků

I já vítám kamennou adresu a telefonní kontakt. Stejně tak možnost osobního odběru dodává v mých očích další plus body na žebříčku důvěryhodnosti. Malinkým mínusem bych hodnotil, že informaci o ceně poštovného jsem nenašel v obchodních podmínkách. Obvykle po tomto zjištění E-obchody opouštím. Zde to bylo zachráněno cenou dopravy v košíku a hlavně milým překvapením nad jeho výší. Dalším mínusem bych hodnotil hranici pro poštovné zdarma. 10.000Kč je opravdu dost, často nakupuji na www.prodance.cz, kde je tato hranice pouhých 1.000Kč a na to slyším

A malinká třešnička na závěr. Líbí se mi vkládání věcí do košíku.

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
odeen píše:Za firmu http://www.terahertz.cz můžu říci, že jsme se dosud nesetkali s tím, že by si zákazníci stěžovali na naše služby. Nebojte se případně obrátit na naši online podporu, kde Vám v nejbližší době odpovíme jak po technické stránce, ale i dostupnosti atd.![]()
Určitě nechci, aby to vypadalo, že si myslím, že jste nějací podvodníci. Já se takto ptám vždycky a hledám na internetu různé připomínky. Už jednou jsem se nechal napálit a je spousta lidí (v žádném případě vy), kteří nejsou solidní. V dnešním světě musí být člověk opatrný, to jistě chápete :-). Určitě tedy záměrem tohoto příspěvku nebylo pošpinění jména společnosti Terahertz :-), ale klid v mé duši :-).
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 8570
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 4073
-
od michal84
15 srp 2024 19:02
-
-
- 3
- 2895
-
od petr22