Zdravím,
Pořídil jsem si tento chvost, sluchátka s naprosto výjimečným zvukem...jenže nedávno spadla na zem. Od té doby to chrastí (jen jedno sluchátko), zkusil jsem tedy doma sundat molitan a profouknout to (použil jsem i vysavač na nejnižší tah (kvůli membráně) a z obou stran), šlo to, ale dnes už zase začaly chrastit , tak jsem párkrát zaťukal a bylo po problému, ovšem, jakmile to vytáhnu do větších hlasitostí (autobus, například) nebo s nima párkrát otočím/ přenesu je v batohu (otřesy), začnou zase.
Spadly ale do takového jemnějšího štěrku, kde i bylo spoustu menších kamínků, které by se mohly vejít do těch zadních otvorů a tak doufám, že jen někam k měniči zapadl kamínek. Co myslíte vy? Je to jen špína? Jak to dostat ven bez rozebrání (bojím se, že přijdu o zákonou záruku a že se svojí nešikovností ještě něco udělám s membránou měniče a popraskám ten plast...zkoušel jsem to, nedařilo se...
Koss Porta Pro - chrastí Vyřešeno
Koss Porta Pro - chrastí Vyřešeno
Naposledy upravil(a) cheas dne 25 dub 2011 13:02, celkem upraveno 1 x.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Koss Porta Pro - chrastí
Pokud se nepletu, tak na hodně výrobků Koss máš doživotní záruku. Samozřejmě po registraci. Sice to něco stojí, ale kamarádovi jiný sluchátka rozkousal pes a za manipulační poplatek (asi 200 kč) mu je poslali opravený.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.