Poraďte mi dobrou teplovodivou pastu na CPU a grafiku.*
Poraďte mi dobrou teplovodivou pastu na CPU a grafiku.*
Potřeboval bych poradit jakou dobrou pastu si mám koupit.Pastu potřebuji na procesor a grafiku.
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 dub 2011 19:27, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Teplovodivá pasta“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Teplovodivá pasta“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Teplovodivá pasta“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Teplovodivá pasta“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Re: Teplovodivá pasta
Vcelku jedno třeba tu nejlevnější, lepší bude ale zajít do nějakého krámku ve městě abys neplatil Českou poštu.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
A jaky by ste mi doporučili chladič na procersor(socket AM3).Aby mi to uchladilo Athlona na 4 Ghz.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Záleží, kolik do něj chceš investovat. koupíš dobrý za 400 ale i za 3000 Kč 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
No tak do chladiče maximálně 1000-1500 kč.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Velmi dobrý chladič je tento CoolerMaster Hyper 212 .Mám ho na přetaktovaném Athlonu II X4 a teploty 20-30°C podle zátěže a to mám zpomalený ventilátor na 800 ot/minutu.Teplovodivou pastu jsem použil Artic Cooling MX-2 .Taktéž doporučuji.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Díky moc.Na tu pastu sem četl recenzi a říkali že to je levnej sajrajt kterej po roce vyschne ale prý že teplo přenáší dobře.
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2011 17:45) ---
Na kolik gygahertz máte toho Athlona přetaktovaného?
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Dub 2011 17:45) ---
Marfy píše:Velmi dobrý chladič je tento CoolerMaster Hyper 212 .Mám ho na přetaktovaném Athlonu II X4 a teploty 20-30°C podle zátěže a to mám zpomalený ventilátor na 800 ot/minutu.Teplovodivou pastu jsem použil Artic Cooling MX-2 .Taktéž doporučuji.
Na kolik gygahertz máte toho Athlona přetaktovaného?
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mám ho na 3,3Ghz ale určitě by šel i víc.Nedělám to však úplně na hranice možností.K čemu taky.Potřebuji výkon ale hlavně taky ticho.Každá pasta vyschne.To bych vůbec neřešil.Hlavně že pořád přenáší teplo.Pasty A.C MX-2 používám už několik let a nevidím žádný problém.Dobře se roztírá a funguje dobře jak na CPU,tak na GPU.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Poraďte mi dobrou teplovodivou pastu na CPU a grafiku.*
Určitě ber MX2 od AC, ono sice možná zaschne po roce, ale teplo vodí. Navíc lepší než když koupíš nejlevnější, která už bejvá zaschlá :)))
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Poraďte mi dobrou teplovodivou pastu na CPU a grafiku.*
A co by se stalo kdybych dal třeba velkou vrstvu tý pasty na GPU?Platí tady pravidlo čim víc tím líp?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2342
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28