Ahoj. Chtěl bych vědět názory těch, kteří mají netbook. Přemýšlím o jeho koupi, chodím na VŠ a myslím, že by byl k užitku. Nemusel bych se tahat s notebookem.
Jaké máte tedy s tímto zařízením zkušenosti. Děkuji za vaše názory.
Jaký máte názor na netbooky
Re: Jaký máte názor na netbooky
No, já netbook měla, tak to zkusím vzít zkráceně.
Měla jsem pc a chtěla jsem do školy, tak netbook byl jasná volba. Byl super. Bylo to nějaké 10" HP mini. Fakt skvělej, ještě teď se mi stýská
Ale dostala jsem se do situace, kdy jsem měla vše v netbooku, dělala vše na netbooku a pc šel stranou. Nechtělo se mi furt vše přehazovat do PC. Tak jsem netbook prodala (pc chtěla taky, ale nevyšlo) a pořídila 14" notebook a používám jen ten, případně s externím větším monitorem.
Takže asi tak - pokud máš notebook nebo pc, tak netbook jedině pokud ti nebude vadit synchronizace, abys měl i v "hlavním" pc vše (nové záložky v prohlížeči, dokumenty,..).
Jinak netbook můžu vřele doporučit. Určitě to s ním bylo do školy jednodušší - výdrž (ale tu mám i teď), velikost, VÁHA, nenápadnost. Já strčila do kabelky a nikdo nevěděl, že mám NB.
Měla jsem pc a chtěla jsem do školy, tak netbook byl jasná volba. Byl super. Bylo to nějaké 10" HP mini. Fakt skvělej, ještě teď se mi stýská

Takže asi tak - pokud máš notebook nebo pc, tak netbook jedině pokud ti nebude vadit synchronizace, abys měl i v "hlavním" pc vše (nové záložky v prohlížeči, dokumenty,..).
Jinak netbook můžu vřele doporučit. Určitě to s ním bylo do školy jednodušší - výdrž (ale tu mám i teď), velikost, VÁHA, nenápadnost. Já strčila do kabelky a nikdo nevěděl, že mám NB.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky záleží na tom, na co přesně ho chceš. Pokud jen na zápisky a přednášky, tak je to skvělá volba. Ale jakmile bude potřeba náročnější práce (nevím na jakou školu chodíš, ale třeba grafické programy), tak to netbook nebude zvládat. A na tu malou klávesnici a display si budeš muset chvíli zvykat 

-
- Pohlaví:
Jsem toho názoru, že pokud má člověk PC na výkon, pak je netbook ideální mobilní pracoviště. Pokud člověk PC nemá a chce kompromis obého= notebook.
V tomto případě bych se možná zamyslel, jestli netbook nebo tablet?
Chci ho pouze na přednášky, na film do busu. V bytě budu mít notebook, takže programovat, pařit, tvořit budu na něm. No o tabletu jsem také přemýšlel, ale zase jiný operační systém... Myslím si, že je jednodušší otevřít Word, nebo Write a psát...
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
netbooky už maj i dvoujádra s 2GB DDR3 takže to je takovej slabší a hlavně menší notebook, já bych nějakej za 8k koupil :)
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- Madara
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
malá pamět
Jaká malá paměť... Čeho... O takové názory nikdo nestojí...
Achjo, je to teď velké rozmýšlení, jestli HTC desire, nebo nějaký neťas
Achjo, je to teď velké rozmýšlení, jestli HTC desire, nebo nějaký neťas

CZechBoY píše:netbooky už maj i dvoujádra s 2GB DDR3 takže to je takovej slabší a hlavně menší notebook, já bych nějakej za 8k koupil :)
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2B2000111I
Blbej dotaz ale dělají se netbooky s dedikovanou grafikou?
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 9237
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek