Huawei EchoLife HG520i Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

palancz
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Huawei EchoLife HG520i  Vyřešeno

Příspěvekod palancz » 17 črc 2011 19:59

Ahoj,

mam Huawei EchoLife HG520i od O2 uz nejakou dobu. Vse funguje jak ma, ale jakmile chci pres WiFi pripojit vice nez 1 zarizeni, tak nastava problem; pripojeni notebooku k internetu pres WiFi je v pohode, ale jakmile se chci pripojit jeste z mobilu, nebo dalsiho notebooku, tak to proste neni mozne- k siti se pripojim, ale internet mi uz v dalsich zarizenich nefunguje. Poradite nekdo, co mam nastavit? Díky
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit

Reklama
Ondys
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Huawei EchoLife HG520i

Příspěvekod Ondys » 17 črc 2011 21:25

Možná tam máš nastavené, že se může připojit pouze omezený počet zařízení ;) Já sem měl přesně ten samý problém, co máš ty takže vím čím to asi bude :)
Jdi zde: http://10.0.0.138/ user- admin password- admin ;)
Potom je tam myslím v basic něco s wirelles lan a tam máš vše o tvé wifi ;) Já sem měl ten modem taky, ale teď mám už ten nový od O2 (ten co se dostával za 1Kč k VDSL ;)) a s ním nemám žádný problém :D Nemám tam nastavené heslo, ale mám tam nastavené, které zařízení se může připojit (mám tam vypsané MAC adresy zařízení) :) asi 3 NTBooky + 1 mobil ;)
Never stop dreaming.

palancz
Level 2
Level 2
Stav:

Re: Huawei EchoLife HG520i

Příspěvekod palancz » 17 črc 2011 22:05

Prolezl jsem cele nastaveni, prohlizel navod na CD, ale nic jsem nezjistil, proto sem pisu. Driv se dalo na WiFinu pripojit se 2 zarizenima, pak se menil PC- protoze nesel net, tak se modem rebootoval s tovarnim nastavenim, internet už jde, ale od ty doby je mozny pripojit na WiFi jen jedno zarizeni (ostatni jsou pripojeny k teto siti, ale pise to omezeny pristup). Kde nastavit pocet zarizeni je mi zahadou... :?
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit

Zpět na “Vše ostatní (hw)”