Zdravím, zapojoval jsem nový HDD, a při zapínání PC je na obrazovce nečitelný text a rozladěné barvy. Nevíte co s tím? Zapojoval jsem to poprvé, ale myslím, že jsem vše zapojil správně. Ještě tu je možnost, že jsem nějak poškrábal GK.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Srp 2011 21:59) ---
Když jsem pc spustil v nouzovém režimu, tak to HDD našlo, ale grafiku ne (tu jsem nevypojoval a je zapojena správně)
Rozladěné barvy a text při startu a chodu PC
Rozladěné barvy a text při startu a chodu PC
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
Re: Rozladěné barvy a text při startu a chodu PC
KINGSTON 4GB RAM | nVIDIA GeForce GTX 560 | Intel Core2 Quad Q8400 @ 2.67GHz | LCPOWER 600W | Gigabyte GA-EP35-DS4 | SAMSUNG SpinPoint F3 1000Gb, Hitachi 500GB | W7
-
- Pohlaví:
Zkontroluj jestli je grafika správně usazena ve slotu a také všechny kabely. Koukni do správce zařízení zda je tam vidět a nehlásí-li nějaký problém.
Jak bys ji mohl poškrábat?
Jak bys ji mohl poškrábat?
No to nevím. Teď jsem GK vyndal a zandal a normálně to klapne a sedí tam. Kabely jsem taky vyndal a zandal :) Správce: zařízení 0, funkce 0 a o víc tam není.
-
- Pohlaví:
Je tam ta grafika vidět a nesjou i ní nějaké žluté ??/!! ?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co si mám pod tímto představit?
To se týká druhého HDD?
Správce: zařízení 0, funkce 0 a o víc tam není.
To se týká druhého HDD?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ne, GK
Ten druhý HDD nemám zapojený, en jsem ho tam dával.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Srp 2011 18:33) ---
Blue: nic tam není
Ten druhý HDD nemám zapojený, en jsem ho tam dával.
--- Doplnění předchozího příspěvku (13 Srp 2011 18:33) ---
Blue: nic tam není
-
- Pohlaví:
Nesedí, nemá napájení anebo je poškozená. Vyndej ji a zkontroluj jestli si na ni něco během té montáže HDD neurval. Co je to za kartu? Točí se na ni větrák?
Co to znamená
Co to znamená
? Není tam karta, nejsou tam ??(!!, z tebe to leze jako z chlupatý deky!nic ta není
nVIDIA GeForce GTX 260, větrák se točí a ??(!! tam neni
-
- Pohlaví:
Tak ve správci klikni pravou myši na tu grafiku a vyber Aktualizovat ovladač, dále už víš, anebo tě to navede.
Ovladač je aktuální
-
- Pohlaví:
I tak bych vzal CD a ovladač přeinstaloval /tomu co to píše se moc věřit nedá/, ostatně pokud je vše ok, grafika je ve správci vidět, nejsou tam žádné problémy, pak nic jiného asi nezbývá.
Také zkontroluj zda máš monitor píchlý do správné grafiky!
Také zkontroluj zda máš monitor píchlý do správné grafiky!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7278
-
od Luk4579