pc propojit s dvd přehrávačem přes graf kartu???
pc propojit s dvd přehrávačem přes graf kartu???
nechce se mi kupovat blu-ray přehrávač, když si můžu filmy pouště přes pc. Z graf karty mám zapojený kabel do tv a jedu - ale zvuk nejde do d -kina. Dnes jsem se dočetl, že je možnost to zapojit z graf. karty do dvd přehrávače s tím, že nové graf. karty dokážou přenášet přes hdmi i zvuk. Je to pravda? a jak zjistím jestli to moje dokáže http://foow.org/cz/nova-vykonna-gtx-260 ... 80099.html a jestli ano, tak bude asi potřeba nějak propojit zvuk.kartu ( tu mám integrovanou) s graf kartou? čím?
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: pc propojit s dvd přehrávačem přes graf kartu???
Karta nemá HDMI výstup.
A co myslíš tím
co si od toho slibuješ?
A co myslíš tím
že je možnost to zapojit z graf. karty do dvd přehrávače
co si od toho slibuješ?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Moc se v tom nevyznám, ale dkybys koupil redukci na HDMI, tak by to mělo jít ne?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Moc se v tom nevyznám
Zlatá slova!! A to se snažím být slušný

Karta má pouze DVI výstupy. DVI výstup nenese audiosignál. Když na plynový přívod přiděláš vodovodní kohoutek, taky ti z něj nepoteče voda.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
mmmartin píše:Karta nemá HDMI výstup.
A co myslíš tímže je možnost to zapojit z graf. karty do dvd přehrávače
co si od toho slibuješ?
ano vím že nemá HDMI, mám redukci, ale nějak jsem nedomyslel, že pak na to asi ta karta není. "Asi" dočasný výpadek myšlení. A proč z graf.karty do dvd přehrávače? protože do televize to zapojit jde a nepotřebuju ani "rady" na pc-help, jenom se zvukem to není jak bych chtěl. Mám domácí kino a tak mě napadlo, že když by to fungovalo jak jdem se dočetl, že by tím HDMI šel obraz i zvuk a "na dvd přehrávači je 2x hdmi, první out a druhý in" . Tak by to dvd přehrávač mohl pobrat a zvuk by šel přes 5.1 na DK. Jenom naivní představa a nevím zda-li je to možné nebo ne ... samozřemě s jinou kartou.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
S kartou s HDMI výstupem to půjde.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Z integrovaný zvukovky byjsi měl nít více výstupu (3,5 jack a digitální výstup ...) tak to zkus přes něj, pokud je ta tvoje GTX 260 přesně ta co je na obrázku tak to pře HDMI nepůjde, ale dělali se verze i s HDMI a u nich je potřeba propojit káblíkem zvuk z desky do grafiky, ten káblík je dodáván spolu s kartou, ale DVI nepodporoje přenos zvuku ani s redukní na HDMI ani samotné, takže pokud karta nemá HDMI výstup tak tam ten zvuk nedostaneš, leda dalším káblíkem.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
děkuji děkuji, takže výměna graf. karty
nějak mi vychází že je měním co půl roku

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 3244
-
od Søren
Zobrazit poslední příspěvek
07 srp 2024 21:14
-
- 16
- 9048
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4284
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9568
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3673
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-