Pomoc prosím ovladace
Pomoc prosím ovladace
Nainstaloval jsem ovladace na grafickou kartu nové NVIDIA 8500GT restartoval jsem a nasocila my cerná obrazovka i přesto kliknu na enter a naskocí prázdná plocha a nic poradily my že mám to dát do nouzového režimu ale (VISTA-32) zapnu počítač a po asi 20 vteřínách se my spustí monitor a naskočí logo visty a potom hned přihlasovací stránka která je černá jak se mám dostat do BIOSU když nklikám na F8 tak se nic nezobrazí a počítač stale jakoby pracuje ale třeba 2 hodiny a nic prosím pomozte my
Re: Pomoc prosím ovladace
Větu bez čárek odmítám luštit ...
jo tak dekuju
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nainstaloval jsi ovladač pro GK z CD ke grafické kartě, nebo jiné? F8 stiskej hned po spuštění PC a ne až naskočí logo. Ovladač pravděpodobně je chybný, tak jej v nouzovém režimu odeber a nainstaluj ten z CD ke GK. Proč chceš do BIOSu?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Antonín17 píše:Nainstaloval jsem ovladace na grafickou kartu nové NVIDIA 8500GT restartoval jsem a nasocila my cerná obrazovka i přesto kliknu na enter a naskocí prázdná plocha a nic poradily my že mám to dát do nouzového režimu ale (VISTA-32) zapnu počítač a po asi 20 vteřínách se my spustí monitor a naskočí logo visty a potom hned přihlasovací stránka která je černá jak se mám dostat do BIOSU když nklikám na F8 tak se nic nezobrazí a počítač stale jakoby pracuje ale třeba 2 hodiny a nic prosím pomozte my
Ako jednoducho sa da popisat problem jednou vetou

► Zobrazit spoiler
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 14
- 3662
-
od antikpp
Zobrazit poslední příspěvek
06 dub 2025 23:19
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4879
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
22 led 2025 11:01
-
-
- 2
- 3041
-
od petr22