Mikrofon mi šumí na pozadí, při hře šum zesílí*
Mikrofon mi šumí na pozadí, při hře šum zesílí*
Zdravim můj problém je v mikrofonu. Když volám přes Skype tak mi prej v pozadí šumí mikrák a když zapnu hru tak prej se fest zesílí. Realteky sem nainstaloval a porád to děla. Reinsta lwindowsu taky a nepomohlo to. Mám windows xp pro . Díky
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 04 říj 2011 17:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Mikrofon
V menu hry můžeš zvolit intenzitu hlasitosti zvukového zarízení, v tvém případě mikrofonu. V programu Skype je možnost zavolat na Skype automat, nahrát tvůj monolog a poté zjistit, zda k šumu nechochází například špatným přípojením tvého kamaráda. Případě ve Windows aplikace Záznam zvuku.
Ve hře sem to zkoušel poladit vše co šlo a pořád m ito šumělo, automat se mtaky zkoušel a furt to sami :(
Dělá to i na TS3?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
Re: Mikrofon mi šumí na pozadí, při hře šum zesílí*
ts3 vnt mumble :/
Zkusil sem ještě 1reinstal winu a pořád :/ i ovladače a nic. btw. deksa je ABIT IS7
A zkoušel jsi už vyměnit mikrák?
CPU / AMD Ryzen 7 5800X + Be quiet! DARK ROCK 4 MB / MSI MAG B550 TOMAHAWK RAM / G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Trident Z RGB Neo GPU / ASROCK Radeon RX 6800 XT 16G PSU / Corsair RM750x (2018) SSD / Samsung 970 EVO 1TB HDD / Seagate IronWolf 2TB Case / Fractal Design Meshify C Tempered Glass + Fractal Design Prisma AL-14 ARGB 3-Pack
jojo zkoušel sem bratrovy sluchátka afurt to sami. U bratra mi ten mikrofon jde normálně :(
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Píchni to do jiného portu a nastav ho jako mikrofonní vstup
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Kde to mám prosimtě nastavit jako vtup pro mikrak?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
V ovladačích
Sent from my Desire HD using Tapatalk
Sent from my Desire HD using Tapatalk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Nějak sem to tam nenašel :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem - 5
- 2817
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 13:50
-