Zdravím všechny,
jsem novým majitelem win7, které ke mně přišly společně s novým PC, který je ovšem složený, nikoli kupovaný v celku. PC jsem složil, win nainstaloval, vše se zdálo být v pořádku. Tedy do té doby, než jsem se pokusil připojit flash disk. PC absolutně nereagoval, i když např. myš na bázi usb konektoru funguje. Zkoušel jsem tedy přeinstalovat ovladače, nic. V Biosu taky vše jak má být. Napadlo mě tedy vyzkoušet jiný flash disk. A ejhle, rozjel se. Bohužel jen na první pokus. Po druhém zasunutí už opět PC tvrdohlavě mlčel. Zkusil jsem tedy 3. flash disk a opět se na pár pokusů rozjel. Můj první zkoušený FD avšak ani napoprvé. Otevřel jsem tedy znovu PC a všiml jsem si, že jsem měl USB kabel, který spojoval USB porty na přední straně casu špatně zapojené, a to do konektoru IEEE 1394a port connector (do teď jsem měl na mysli USB porty na zadní stráně, které jsou spojeny se ZD). Tak jsem je zapojil správně( do USB connectors), avšak ani teď nereagují (ani ty porty na zadní straně), ale čeho jsem se zhrozil bylo, že po otevření manuálu k desce jsem si všiml malého upozornění, že usb kabel nesmím zapojit do IEEE conektoru, jinak hrozí poškození desky. Proto vás prosím o radu, jestli náhodou toto nemůže být příčina mého problému. Popřípadě, co by to mohlo způsobovat. Děkuji. Petr
Typ desky: M5A88-V EVO
USB nefunkční - alespň z části - Win7
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 5507
-
od Baggy