Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaké lepidlo na přilepení gumy po stranách myší,nebo stačí vteřinové.
Asi to trochu přeháním,ale asi tak na jedné mini části myši se mi lehounce odlepuje kousíček gumy,protože mám myš necelý týden tak sem trochu naprosto zbytečně zpanikařil :) .
Takže mě jenom zajímá jestli se tyto gumy (nebo jak se tomu u myší říká odborně) jsou k zakoupení nějaká lepidla,až bude někdy potřeba. :)
Lepidlo na myš Vyřešeno
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Lepidlo na myš
Jestli se odlepuje už po týdnu, tak reklamuj
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jenom na mini části,ale to je spíš takové puntičkářství.Jenom jestli je později ,až to bude třeba hodně odlepený použít vteřinák.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud ti to nijak nepřekáží nechal bych to být a sledoval, jestli se to bude odloupávat dál. Určitě bych to nelepil protože to tím jednak najisto zapatláš (obzvlášť jestli se jedná opravdu jen o kousíček) a jednak bys pak nejspíš ztratil nárok na pozdější reklamaci...