Zdravím,
Budu prodávat své pc, a chtěl jsem se zeptat: když ho dám na aukro a k tomu teoreticky odzkoušení týden, tak nebáli jste se, že se Vám s ním něco stane? i přes to, že doma šlape jako hodinky? On řekne, že nejde to nebo to a co Vy s tím, buď se zachováte správně a peníze mu vrátíte, nebo si budete trvat nad svým, že pc bylo funkční a vrácení peněz odmítáte.?
Prodávali jste už někdy pc přes internet? Vyřešeno
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Prodávali jste už někdy pc přes internet?
"You don't need to say sorry, it's poker" Antonio Esfandiari
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
"Poker actually isn't about winning or losing, poker is about making a right decision" Doyle Brunson
Re: Prodávali jste už někdy pc přes internet?
No tak různí vykukové tak prodávají nefunkční šmejdy, s tím že se to porouchalo cestou apod.. To je téma na 5 stran...
Ale nejlíp když si tam dáš pouze osobní odběr, jinak se budete dohadovat a očerňovat.......... (i tak může přijít brečet, že už to nechce, že objevil to a to, ošetřil bych to případnou smlouvičkou, o seznámení se se stavem a funkcí dané věci při koupi / osobním přebírání apod....!)
Ale nejlíp když si tam dáš pouze osobní odběr, jinak se budete dohadovat a očerňovat.......... (i tak může přijít brečet, že už to nechce, že objevil to a to, ošetřil bych to případnou smlouvičkou, o seznámení se se stavem a funkcí dané věci při koupi / osobním přebírání apod....!)
Naposledy upravil(a) jaojao dne 17 črc 2012 10:26, celkem upraveno 2 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Jj, to právě jsem tak udělal, osobní odzkoušení...ale hodně lidí nemusí být z mého okolí a to jím to stěžuje :-)
Na odzkoušení ke kupujícímu domů .... ????????? to, že bys mu to jako poslal poštou
neblázni to už vůbec ne
Holt mají smůlu.......... jako proč chceš riskovat k vůli někomu koho neznáš?
Něco v tom odpálí, a řekne že to při zapnutí nenajelo .... apod...
Nebo s tím bouchne, při přepravě se může odtrhnout třeba jen chladič ............

Holt mají smůlu.......... jako proč chceš riskovat k vůli někomu koho neznáš?
Něco v tom odpálí, a řekne že to při zapnutí nenajelo .... apod...
Nebo s tím bouchne, při přepravě se může odtrhnout třeba jen chladič ............
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Na odzkoušení k prodávajícímu (ke mě), já to prodávám, když už to odzkoušení proběhne, tak si to odveze taky snad ne? a ne že se to bude posílat poštou...Riskovat a co? pokud na mě doma nevytahne nůž tak to proběhne v pořádku.
No už jsem se lekl, napsals to tak, že to vypadalo jako by si to měl kupující doma týden zkoušet.
Nevím nakolik si PC ceníš, každopádně pokud se jedná o tisíce ne o "pár stovek" tak bych to prodával jak už jsem výše popsal....
Ostrava je dost velká tam se snad někdo najde.

Nevím nakolik si PC ceníš, každopádně pokud se jedná o tisíce ne o "pár stovek" tak bych to prodával jak už jsem výše popsal....
Ostrava je dost velká tam se snad někdo najde.
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
prodávám celou sestavu, která se váže na systém, takže ne na díly a ano, jedná se o tisíce,...ano, je, snad se najde, díky
Nemáš zač držím palce, pak napiš jak jsi dopad...... 

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
A nebo už nenapíše a víme, že kupující měl tu kudlu. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
ale hodně lidí nemusí být z mého okolí
Nemusí, ale když je zájem... Já jsem si jel ke Žbekymu do Vsetína pro počítač za bednu piva

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- warcraftan
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodávali jste už někdy pc přes internet? Vyřešeno
aukro
avizo
PS: přes avizo jsem prodaval už hned 2 věci, GTSku 250ku a kolo, a říkal jsem si "cenu dám vyšší, a když se neozvou, tak to snížím" a i tak se hned ozvali a bylo prodáno, to samé plánuji se svým pc.
avizo
PS: přes avizo jsem prodaval už hned 2 věci, GTSku 250ku a kolo, a říkal jsem si "cenu dám vyšší, a když se neozvou, tak to snížím" a i tak se hned ozvali a bylo prodáno, to samé plánuji se svým pc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pc někdy při startu nedetekuje dvd mechaniku
od Luk4579 » 30 dub 2025 20:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 7284
-
od Luk4579
Zobrazit poslední příspěvek
01 kvě 2025 10:00
-
-
- 16
- 9089
-
od šulda
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4310
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9613
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3694
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-