Zdravím, od kámoše jsem dostal Subáč: http://elektronika.teszvesz.hu/hi_fi_as ... 23323.html
Problém je v tom, že zesilovač co k tomu byl nemá, ani satelity :(
Ze Subwooferu jde kabel do zásuvky a Jeden Cinch, tím pádem už má svůj zesilovač, šlo by to napojit na tento mixák?
(už jsme se o tom bavili :))
viewtopic.php?f=45&t=91397
Zapojení Subwooferu
Re: Zapojení Subwooferu
Ty Cinche na zesilovači jsou po 2, červený a bílý..
Z Bass vede jeden a černý, kam ho mám zapojit? V Tape nefunguje
Z Bass vede jeden a černý, kam ho mám zapojit? V Tape nefunguje
-
- Pohlaví:
Na jakým zesilovači zase? Máš mix, nebo se pletu? Ty cinche budou asi vstupy-je to tam napsáno a Tape bude vstup pro magnetofon. Na výstupu nevím co je za konektor.
Ano mix, sorry spletl jsem se. Zaráží mě to, že z bass bedny vede kabel do zásuvky a jeden Cinch, kdyby končil 2 Cinchi tak ok, ale když vede jen jeden, ten mix to asi nebere.. Prostě nehraje :(
-
- Pohlaví:
Především bys měl vědět co je vstup-IN a výstup-OUT a kam to vlastně zapojuješ. Zapni ten subwoofer a zkus jestli vůbec funguje. Když se dotkneš toho cinche, měl by bručet.
Nebručí :/Když ho otevřu mohu ho nějak spravit?
Když to vypojím ze zásuvky.. ?
-
- Pohlaví:
A co bys chtěl spravovat? Umíš opravit zdroj anebo zesilovač? Neumíš, jinak by ses takto neptal. Dej to nějakýmu zkušenějšímu kamarádovi ať se na to koukne.
Vidím tu povypojený kablík, když je to 5 minut vypnuté ze zásuvky nemůže mi to nic udělat ne?
Naposledy upravil(a) Edom dne 24 srp 2012 17:15, celkem upraveno 1 x.
Nastuduj si napřed něco o nf technice (zdroj signálu, předzesilovač, korekční zesilovač, koncový zesilovač) a jejich propojení, Tvoje znalosti jsou úplně nulové a komplet Tě to tu nikdo učit nebude. Toto vlákno vede do nikam! 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4420
-
od HappyMental
Zobrazit poslední příspěvek
05 pro 2024 11:14