Toto, co bylo v komentářích o této kartě mi docela pobavilo.

Jinak grafika není samozřejmě na hry, ale pro profesionály. Např. přes CAD, Autodesk apod... Pod touto větou je jeden maník, co komentoval tuto kartu, fakt mě to moc pobavilo...
po precteni vyse uvedenych prispevku jsem se rozhodl, koupil jsem si tuto kartu! po nekolika tydnech pouzivani a nove nabytych zkusenosti mohu slovy profesionala rici (stejne jako vetsina profesionalu na czc.cz): Crysis 2 jedu na full resolution zaroven se spustenym stalkerem a renderingem v 3Dmaxu.. doporucuju ji vsem hracum, aby jim ji rodice koupili, bez teto karty nema smysl vubec hrat - v online strileckach ji pouzivaji ti nejlepsi skilleri na svete a na turnajich pak vydelavaji trebas 50 tis EUR... pokud mate dost penez a do PC se vam vejdou tyto karty 2, tak si je kupte! v porovnani napriklad s GTX580 ji predci vykonem asi 4x, takze svoje nepratele v online hrach znicite 4x rychleji nez oni vas (pro ty kdo to nechapou - vystrelite 4x vice naboju nez oni na vas).. pekny den
Dobré odpovědi:
Musím říct, že takto jsem se už hodně dlouho nezasmál, pane "profesionále". Máte velmi zajímavou teorii s počtem výstřelů. Mohl by jsme mi jí ukázat v praxi třeba u hry Counter-Strike?
2
tak toto je pecka

ty si fakt myslíš, že vydělávaji 50 tis € jen kvuli tomu, jakou maji grafickou?

a ta rychlost střel mně taky pobavila, zní to, jako kdybys chtěl říct, že když si dám Redbull, tak z devítky vystřelím 20 ran za sekundu

ještě napiš, že mi po ránu udělá toasty a už pro ni běžím

ty profesionál

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.