RaspberryPi
RaspberryPi
Neví někdo, jestli je nějaká komunita, kde RP objednávají hromadně? Nebo neměl by někdo zájem o RP? Ta cena není nijak strašná, i s poštovným něco přes 30liber, ale kdyby bylo více lidí, tak je to lepší.
Re: RaspberryPi
Měl bych zájem
, pokud se opravdu sežene víc lidí tak mi tu pošli pm a už se nějak dohodneme.

i7-2700K, GB Z77M-D3H, MSI R9 380 Gaming 4G, 1x4GB 1x8GB 1600 Kingstone, 256GB SSD (Intel), 1TB 2,5" WD Black, NZXT S340 + Be Quiet! Pure Power L8-530W + 6xF12 LS
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Určitě, pokud bude ta možnost, vezmu ho na zkoušku. Pouze by mě zajímalo, jak je na tom nyní pořadník a tedy, kdy by byl k mání. Na Vánoce si kdyžtak seženu jiný.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Tak jsem zjišťoval situaci. Jsou dva oficiální distributoři. Farnell / Element 14 a RS Components. Osobně jsem komunikoval se zástupkyní prodeje Farnellu, tam si není možné jako fyzická osoba objednat více než jeden kus. Pouze pokud by objednávala společnost, tak ta si může objednat až 100 kusů. Farnell zajišťuje dodání do 3 týdnů.
RS Components dovoluje i fyzické osobě objednání libovolného množství kusů, ovšem doba dodání je až 9 týdnů.
Na RS je kus za £21.60 + taxa £4.32/ks + £4.95/objednávka.
Takže pokud by měl někdo zájem tak bychom se mohli domluvit.
RS Components dovoluje i fyzické osobě objednání libovolného množství kusů, ovšem doba dodání je až 9 týdnů.
Na RS je kus za £21.60 + taxa £4.32/ks + £4.95/objednávka.
Takže pokud by měl někdo zájem tak bychom se mohli domluvit.
A kterou prodávají revizi? Stará se už sice nevyrábí, ale ještě je ve skladech a doprodává se.
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No kdyby mi nebylo 12 tak bych do toho šel no 

No já jsem četl, že se denně vyrobí 400 000 kusů, tak s tím doprodejem nevím... Jedná se o verzi Raspberry Pi Type B