Dobrý den všem.
problém č. 1) mám docela velký problém s neexistujícími daty na CD.Pokud vložím CD do mechaniky a chci si něco vypálit, tak se mě objeví data (fotky) které už vůbec nemám dávno v počítači.Problém je v tom že pokud chci něco vypálit tak to nejde, jelikož nemohu načíst prázdné CD, pokaždé se zde objeví tyto virtuální data.Potřebuji si nutně vypálit nějaké věci a jsem už z toho na prášky.
Používám na virtuální disky Daemon tools, dočetl jsem se někde že by za tím mohl stát tento program, jenže po odinstalaci je vše při starém, navíc Daemon tools používám docela často, takže ho potřebuji mít nainstalován
problém č. 2) 7-zip, program mám nainstalovaný a funguje, jenže problém je to že jej nemohu integrovat do kontextového menu, jak najedu do nastavení a potvrdím vyjede mě tabulka "7-zip cannot load 7-zip.dll", odinstaloval jsem jej a znova nainstaloval, nepomohlo, prostě problém v knihovnách dll a nejde načíst
SYSTÉM Win 7 64bit Ultimate
Pokud bude potřeba doplnit nějaké info ohledně PC, hned to sem dopíši.Děkuji předem za rady či případný návod jak se tohohle blázince zbavit.
Neexistující data na CD
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Neexistující data na CD
Naposledy upravil(a) DarkWerewolf dne 06 lis 2012 17:52, celkem upraveno 1 x.
ZD: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 (rev.1.0) CPU: Intel Core i5-2320 3GHz BOX Chladič: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM OP:Kingston HyperX Blu 8GB 1333MHz GK: Sapphire ATI Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB DDR5 11133-16-20R HDD: WD Caviar Black 3.5" 640GB + externí WD 320GB
Re: Neexistující data na nosičích/v mechanice
1) Nerozumím, psáno zmatečně ... například: kde se objeví data (fotky)?
Jsou programy určené pro 64bit OS?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neexistující data na nosičích/v mechanice
Ještě jsem se nesetkal s tím, aby mechanika CD/DVD po vložení prázdného media zobrazila nějaká data, která na PC neexistují a na duchy nevěřím. Takže pokud se zobrazují nějaká data (fotky, jak píšeš), tak určitě někde na PC jsou. Nepíšeš jakou máš mechaniku CD/DVD, ani v jakým programem vypaluješ. Nejspíše místo skutečné mechaniky máš v programu nastavenou mechaniku virtuální. Pokud jsi před odinstalováním DT neodstranil virtuální mechaniku, tak je stále v PC a to je nejspíše ten problém č.1. Zkontroluj si v programu, jímž chceš vypalovat, zda máš správně nastavenou skutečnou mechaniku a ne virtuální.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Neexistující data na CD
Dobrá takže ještě jednou.
Vložím do mechaniky prázdné CD a kliknu v (total commanderu) na složku X (CDrom).CD by mělo být prázdné, boužel není a zobrazují se mě fotky, které už DÁVNO na svém PC nemám.Pokud chci vypalovat, tak to nejde jelikož se mě každé CD označí jako plné právě díky těm fotkám.Je to šílené, ale prostě to tak je.Daemon tools je odinstalován, takže žádnou virtuální mechaniku už na PC nemám.
Zkoušel jsem vypalovat v programu Nero, Ashampoo a momentálně mám na PC CD Burner XP.Vš je bez úspěchu, stále ta stejná písnička
mechanika DVD R/RW: Samsung SH-S223L LS, černá, OEM
Vložím do mechaniky prázdné CD a kliknu v (total commanderu) na složku X (CDrom).CD by mělo být prázdné, boužel není a zobrazují se mě fotky, které už DÁVNO na svém PC nemám.Pokud chci vypalovat, tak to nejde jelikož se mě každé CD označí jako plné právě díky těm fotkám.Je to šílené, ale prostě to tak je.Daemon tools je odinstalován, takže žádnou virtuální mechaniku už na PC nemám.
Zkoušel jsem vypalovat v programu Nero, Ashampoo a momentálně mám na PC CD Burner XP.Vš je bez úspěchu, stále ta stejná písnička

mechanika DVD R/RW: Samsung SH-S223L LS, černá, OEM
Naposledy upravil(a) DarkWerewolf dne 06 lis 2012 19:59, celkem upraveno 2 x.
ZD: Gigabyte GA-PH67A-D3-B3 (rev.1.0) CPU: Intel Core i5-2320 3GHz BOX Chladič: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 Zdroj: Seasonic SS-500ET-F3 500W OEM OP:Kingston HyperX Blu 8GB 1333MHz GK: Sapphire ATI Radeon HD 4870 Vapor-X 1GB DDR5 11133-16-20R HDD: WD Caviar Black 3.5" 640GB + externí WD 320GB
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
boužel není a zobrazují se mě fotky, které už DÁVNO na svém PC nemám
Dobře,máš je na CD to s HDD spojeno" už není
Pokud chyi vypalovat, tak to nejde jelikož se mě každé CD označí jako plné právě díky těm fotkám
Na CD nic nevypálíš.Po vypalování se zamkne.Musíš vypalovat na CD-RW
Šílenost rozlousknuta

A CD nesmažeš.Přepíšeš akorát RW
-
- Pohlaví:
Super. Myslím, že tento příspěvek dotaz se může směle zařadit mezi klasické hlody techhelpu.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Nic není rozlousknuto.Nechápu tvoje příspěvky.Prostě jakékoliv prázdné CD po vložení do mechaniky, mě označuje v Total Commanderu či v průzkumníku Win 7, či ve vypalovacím programu že je plné a jsou na něm nějaká data (konkrétně fotky).Což je totální nesmysl.
-
- Pohlaví:
Dárečku zkusil jsi to své prázdné CD dát do jiného počítače? Nebo zkus ho dát do DVD přehrávače.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
No dobrá nechejme ty neexistující soubory stranou.Dokáže mě někdo poradit co s tím 7-zip?Vím že je problém v dll knihovně.Napadlo mě jedině vymazat 7-zip a smazat vše ručně v dll co tam po tom zůstalo.
-
- Pohlaví:
Viz zde:
Čili ověř, zda je software 64 bitový. Taky bys mohl ověřit zda je zmíněná dll knihovna správně zaregistrována.
Čili ověř, zda je software 64 bitový. Taky bys mohl ověřit zda je zmíněná dll knihovna správně zaregistrována.
Docela bych se vrátil k těm neexistujícím souborům. Možná, že by pomohlo dát sem screen okna vypalovacího programu v okamžiku, kdy se Ti tam objeví ta Data a Ty bys chtěl začít vypalovat. Jde o to, že ta Data tam mohou být někde ve vypalovacím programu schovaná, připravená k vypálení a když mu nutíš jiná, tak je nechce 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
to satam: kdybys pořádně četl tak bys věděl, že mu tato data zobrazuje i totacommander. Nemať ho a nech ho ověřit to "prázdné" CD někde jinde. Deset ku stu, že se mu tam ty divné fotky objeví taky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2835
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 22:05