Momentalne se nachazim ve franci , chle jsem se pripojit do cech na jeden server ale bohuzel......
stejene spojeni pouzivam doma ,a funguje....cili predpokladam ze problem je nekde na ceste......
kdyz dam trasovani na IP adresu servru tak mi to konci nekde v praze...viz obr.
http://www.postimage.org/image.php?v=aVHDN0
Bydlimna hotelu kde mam free internet ale bouzel jsem zrejmne na NAT firewallem nebo nevim, Spojeni je pres ADSL, a je promena IP uzivatelska tak i port .... a IP Firewallu taktez...... coz me nejde moc do hlavy.
kdyz se zacnu pomoci programu logovat na server do cech ...viz dalsi obr.
http://www.postimage.org/image.php?v=aVHjPS
je videt ze nefunguje komunikace......
co jsem zjistil............
tak program neboli hru mam spravne nainstalovanou...100%
zkousel jsem i jine pripojeni ve meste jako treba verejne wifi..........stejny vysledek.
spravce servru mi sdeli ze moje prilasovani hodi na logu servru hlasku "bad size packet"...... a proto neodpovi
spravce poskytovatele servru v cechach mi sdeli ze pravdepodobne jsem za takzvany NAT firewallem
http://cs.wikipedia.org/wiki/NAT
moje IP neni nikde po ceste ani v cechach zakazna....
mate nekdo radu jak se na server dostat?
protoze kdyz si otevru normal IE,firefox a hlasim se treba do diskuze , ktera je na stejny IP jako je server samotny prihlasim se normalne.......... cili IE,firefox se logne na server ale program ktery se ma logovat na stejnou IP ne..........
Poraaadte:)
//odstraněno duplicitní téma
//mmm
nelze se lognout z Francie do CR
No z obrázku mi vyplynulo, že máš privátní IP adresu a tudíž si za NATem. Nevím jestli to ten server v čechách umožňuje nebo vyaduje pro spojení veřejnou IP. Druhý problém může být ve Firewallu poskytovatele. Ten jsem měl, když jsem se pokoušel odsud (Venezuela) připojit na VPN server v Praze. Blokovali mi UDP 500 port. Vyřešil to až přímý kontakt s poskytovatelem připojení a vypnutí firewallu pro mé připojení. Zkus se zeptat poskytovatele, zda v cestě není firewall a případně požádat o jeho vypnutí pro své připojení.
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pavel123:trasování končí někde v ČR takže to asi ve FW nebude.Otázkou je na jakém portu a protokolu běží ta aplikace kterou potřebuje bucek
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
tak problem je v tom, ze Nat router generuje porad novy porty , prihlaism se do WOKEN a mam hlasku na keriu
moje IP :port 1020 na IP vzdaleneho servru:2106
klikam na prihlaosvani protoze jsem zjistil ktery port je volnej
kdyz jsem na
moje IP :port 1720 na IP vzdaleneho servru:7777
tak se prihlasim ,ale nekdy se dohry dostanu a nekdy me to po prihlaseni hned spadne
nevite kde se da programu nebo hre primo priradit jakej port ma pouzivat....
WIn firewall mam dole, pouzivam Kerio ale tam to mam nastaveny ..... kdyz jsem koula na sitova pripojeni je tam moznost pridat program jakoje treba skype, messenger ,ktery tam mam s predefinovanym portem , ale ta moje hra tamnejde,,,,hazi to hlasku kontaktujete spravce site... na pc jsem adminem....
neni nekde v registrech hodnota portu u jednotlivych programech?
moje IP :port 1020 na IP vzdaleneho servru:2106
klikam na prihlaosvani protoze jsem zjistil ktery port je volnej
kdyz jsem na
moje IP :port 1720 na IP vzdaleneho servru:7777
tak se prihlasim ,ale nekdy se dohry dostanu a nekdy me to po prihlaseni hned spadne
nevite kde se da programu nebo hre primo priradit jakej port ma pouzivat....
WIn firewall mam dole, pouzivam Kerio ale tam to mam nastaveny ..... kdyz jsem koula na sitova pripojeni je tam moznost pridat program jakoje treba skype, messenger ,ktery tam mam s predefinovanym portem , ale ta moje hra tamnejde,,,,hazi to hlasku kontaktujete spravce site... na pc jsem adminem....
neni nekde v registrech hodnota portu u jednotlivych programech?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3231
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
08 zář 2024 15:12