Zdravím, dnes jsem normálně zapnul počítač a monitor, jenže monitor nějak blbnul, samovolně se zhruba každé 2 vteřiny zapíná a vypíná. Je to Acer AL1721, rozebrat jsem ho zkoušel, spáleného nic nebylo a nafouklé kondenzátory taky nebyly. Nikdy dřív jsem s ním problémy neměl, už uvažuju o novém le i tak bych ho chtěl zprovoznit :)
Předem díky za snahu
Problém s monitorem
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
Re: Problém s monitorem
Obávám se že jedinou radu dostaneš v servisu. V tomto se opravdu na dálku nic poradit nedá.
Informace "nějak blbnul" je naprosto k ničemu i pro věšteckou kouli!
!
Informace "nějak blbnul" je naprosto k ničemu i pro věšteckou kouli!
!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Napsal jsem, že se každé 2 vteřiny sám od sebe zapíná a zase vypíná, nevím co víc bych k tomu měl dodat
S největší pravděpodobností ztráta kapacity některého elektrolytu/některých elektrolytů ve zdroji. Ten se sám neudrží v chodu a cyklicky zapíná a vypíná. Ty elektrolyty nemusí nutně být nafouklé ani vyteklé, opravitelné to je jen jejich výměnou - buď bez měření všechny elyty ve zdroji nebo s měřením výměna jen vadných.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Pravděpodobně je to vadný zdroj, ale také to může být nějaký obvod za zdrojem který to způsobuje, doma je to neopravitelné.
Jak je to starý?
Jak je to starý?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Asi 8 let. Vím že svá léta už má za sebou, už mám objednaný nový. Jen mě zajímalo jestli to není jen nějaký malý problém, abych to mohl používat třeba jako druhý monitor
Malý problém to je, jen jak pro koho. Takové monitory celkem běžně opravuji a nemám s nimi problémy. Pro laika je to ovšem neopravitelné, jak tu už řekl Blue Spirit 

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 4251
-
od Noski
Zobrazit poslední příspěvek
18 bře 2025 19:35