Ahoj, můžete prosím poradit, jak zesílit signál ve stavební buňce? Jedná se o notebook, který je připojen přes krabičku od T-mobile na USB. Koukal jsem, jestli například neexistuje nějaká anténa, která by se připojila do USB a oknem vystrčila ven a měla nějakou odbočku pro datové připojení od T-mobile, ale nic jsem nenašel. Existuje něco takového, nebo je jiné řešení?
Díky
Zesílení signálu Vyřešeno
Re: Zesílení signálu
Ma ta krabicka konektor na externi antenu?
Od O2 ty USB modemy dostavame i s externi prutovou antenou a 5m kabelem. Musi ale fungovat jakakoliv, za predpokladu ze je ji mozne pripojit.
Od O2 ty USB modemy dostavame i s externi prutovou antenou a 5m kabelem. Musi ale fungovat jakakoliv, za predpokladu ze je ji mozne pripojit.
Externí modem je HUAWEI E3131. Koukal jsem na tu krabičku a konektor jsem bohužel nenašel, ale v popisu je psaný vstup pro anténu s konektorem CRC9. Tak jsem slepý nebo opravdu konektor nemá? Existuje prosím jiné řešení když to nemá konektor pro externí anténu? Kolega tvrdil, že kdysi měl anténu na USB a před vstupem do pc byla ještě odbočka pro externí anténu. Děkuji
Naposledy upravil(a) pajacz17 dne 12 kvě 2014 14:26, celkem upraveno 1 x.
HUAWEI E3131 by konektor na externi antenu mel mit, z jedne strany je takova vyboulenina kde je krytka konektoru.
Aha, tak to jsem hlupák. Tak snad nějakou anténu seženu. Moc tomu nerozumím, takže kdyby někdo nějakou poradil byl bych velice vděčný.
Děkuji
Děkuji
Rekl bych ze na antene ani tak moc nezalezi, ale zalezi na tom ze bude venku z te kovove klece. Mame stejny problem - kovova kostra budovy a signal par metru od okna na minimu.
A tyhlety USB Huhaweie nemaji moc silny signal samy o sobe.
A tyhlety USB Huhaweie nemaji moc silny signal samy o sobe.
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba http://www.dilykmobilu.cz/cz-detail-112 ... -e169.html :) tu mám ja jsem sní spokojeny
-
- Pohlaví:
Perfektní. Děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3047
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 3007
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2618
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-