Ahoj,
Potřeboval bych pomoct s výběrem venkovní wifi, jelikož potřebuji pokrýt zahradu wifi signálem a tahání UTP kabelu pro klasické AP do altánu by bylo moc složité, bylo by potřeba vrtat tři zdi, z toho jednu obvodovou a poté vést kabel pod terénem.
Jsem připojen od T-mobile přes starou telefonní dvoulinku, jako modem/AP mám Zyxel P-661HNU-F3.
Potřebuji tedy zařízení, které by zachytávalo bezdrátový signál ze zyxelu a rozšiřovalo síť.
Cenu bych viděl ideálně kolem 1000Kč investovat bych chtěl maximálně 2000Kč.
Výběr venkovní wifi Vyřešeno
Výběr venkovní wifi Vyřešeno
Děkuju za vaše názory a rady. 

-
- Pohlaví:
Re: Výběr venkovní wifi
Ja mam router Asus RT-N10, dokáže sa spojiť s inym routerom a predávať signál ďalej, čiže môže slúžiť ako zariadenie pre obnovenie signálu, napríklad:
MODEM----ROUTER1 )) ROUTER 2 )) PC
Anyway, potrebuje elektriku (to je ti snaď jasné) a nieje to exteriéru, takže by si ho mohol dať na stenu von napríklad do nejakej plastovej "skrinky".
MODEM----ROUTER1 )) ROUTER 2 )) PC
Anyway, potrebuje elektriku (to je ti snaď jasné) a nieje to exteriéru, takže by si ho mohol dať na stenu von napríklad do nejakej plastovej "skrinky".
Já měl namysli externí zařízení, jako je např. http://www.alza.cz/tp-link-tl-wa5210g-d178275.htm který jsem zrovna nalezl, potřebuji spíš radu ohledně toho, jestli je moje řešení správné a potom doporučení nějakého přístroje od někoho, kdo jej třeba také používá.

-
- Pohlaví:
Spravne... ako sa to vezme, rozhodne lepsie mat o tu jednu wifi viac ako tahat net kabel v exteriery (co je mimochodom sialenost).
Jo, ale to už jsem zmiňoval v prvním příspěvku, to jsi mi zatím neřekl nic, co bych potřeboval vědět 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 13511
-
od lamin_cz
Zobrazit poslední příspěvek