Ako dám reklamy na web? Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Ako dám reklamy na web?

Příspěvekod SamerLP » 14 lis 2014 21:53

Zdravím po dlhom čase som sa rozhodol žeby som si dal na web reklamy za ktoré by som dostával peniaze nikdy som to neptreboval viem že ľudia to nemajú radi... ako si zriadim takéto reklamy a dám následne na web prosím? aké sú možnosti kam by tie peniaze chodili len paypal či by sa dalo napr na paysafecard účet? lebo ak len paypal to bude problém paypal nevlastním a najlepšie ak by bol psc lebo chcem zarobiť na doménu...

Reklama
x-rated
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Re: Ako dám reklamy na web?

Příspěvekod x-rated » 15 lis 2014 22:43

stačí se přihlásit s google účtem
http://www.google.com/adsense/start/
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full

IDVert3X
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Ako dám reklamy na web?

Příspěvekod IDVert3X » 16 lis 2014 19:02

SamerLP píše:Zdravím po dlhom čase som sa rozhodol žeby som si dal na web reklamy za ktoré by som dostával peniaze nikdy som to neptreboval viem že ľudia to nemajú radi... ako si zriadim takéto reklamy a dám následne na web prosím? aké sú možnosti kam by tie peniaze chodili len paypal či by sa dalo napr na paysafecard účet? lebo ak len paypal to bude problém paypal nevlastním a najlepšie ak by bol psc lebo chcem zarobiť na doménu...

Dávať reklamy na web z webnode, len aby si "našetril" na doménu je blbosť.
Peniaze vyplácajú na účet / paypal.
Byť ťebou, tak sa na reklamy vykašlem, keď nevieš ani HTML.

Najprv sa nauč aspoň HTML a CSS a čo je to vôbec web a až potom rob s reklamami, takých ako ty by som najradšej.... jáj, radšej pomlčím.
Fakt si myslím, že ťa tých pár € raz za rok na doménu nezabije...
A keď máš web bez obsahu, tak nečakaj veľkú návštevnosť a už vôbec nie peniaze...
Podľa podmienok nesmiem napísať, koľko zarobíš, ale poviem, že za 1000 zobrazení (bez adblocku..) máš pár centov.
A web, kde nieje žiadny hodnotný obsah a nieje ani v google nebude mať veľkú návštevnosť :-)

A nezabúdaj na:
Na prihlásenie do služby AdSense musíte mať minimálne 18 rokov a verifikovaný účet Google.

SamerLP
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Re: Ako dám reklamy na web?  Vyřešeno

Příspěvekod SamerLP » 07 pro 2014 13:55

Aha dobre ďakujem za infomáciu.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”