Podívej se mi do podpisu "čím a jak stahovat.." v článku najdeš odkazy na huby které se zabívají P2P sítěmi mám za to že si na spoustu veřejných hubů došlápla policie kvůli nelegálnímu obsahu dále zkus stáhnou z těch hubů co sou na ně odkazy v tom článku stáhnout nový seznam veřejných hubů.
Jinak vyšli články v Respektu a na iDnes na téma policie a nelegální stahování a pokud je mám shrnout je tam asi toto:
Policie chystá nevídanou akci v současné době monuitoruje na 1700 veřejných i domácích připojení a archivuje důkazy. Po vánocích nastoupí důkazní řízení včetně domovních prohlídek. Podle respektu začíná trest pokutou od 200 000 DOLARů a končí třemi léty na tvrdo a to včetně zabavení získaných nosičů a zařízení které umožnilo páchat trestnou činnost. Tolik k P2P sítím.
dc++ strong problém s huby
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Můžeš sem hodit odkazy, nějak jsem na to nenarazil a takovéhle zvěsti se šíří ke konci roku pokaždé ... a u nás se neplatí v dolarech. Best jede bez problémů a ProShare taky.
Začínají úřady svazovat RIAA ruce? http://www.cdr.cz/a/23031
Začínají úřady svazovat RIAA ruce? http://www.cdr.cz/a/23031
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Je mi líto ale nemám na články záložky. Tištěný Respekt jedno až 2 čísla zpět. a bohužel tu tištenou verzi abych ti sem hodil scan už taky nemám.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ověř nastavení firevalu a dále sonduj jestli tvůj poskytovatel připojení nepřestal podporovat P2P sítě.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
To X u příležitosti vznikajícího FAQ sem se (sem byl) donutil začít oprašovat své staré články součástí toho oprašování je také vyhledání potřebných tiskovin tu je link na jeden tebou dříve požadovaný článek http://www.reflex.cz/Clanek26321.html
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
štěpanska má tuhle adresu která je funkční: stepanska.no-ip.ido.cz:411 ale je to uzavřený hub pokud neznáš heslo tak se nepřipojíš!
amigo má: amigohub.yes-ip.com:411 (požadováno velké sdílení jinak se nepřipojíš)
pokud jsi si jistý že firewall v tom není doporučuji přeinstalovat Strong DC++
amigo má: amigohub.yes-ip.com:411 (požadováno velké sdílení jinak se nepřipojíš)
pokud jsi si jistý že firewall v tom není doporučuji přeinstalovat Strong DC++
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Ale tak znáte to, jestli policie vůbec bude takhle postupovat, tak nepočítám, že nalítne na někoho, kdo má nasdíleno 5gb a ještě se po stažení filmu, hudby hned odpojí ne? Já bych řekl, že nasráno v gatích by měli mít ty týpci co to mají zapnutý celej den a sdílí několik set giga, popř. nějakej ten Tera..
A jak je to vlastně podle zákona, tam půjde o to co můžu sdílet ne? To co si stáhnu, to už je spekulace o tom, jestli to je nebo není legální (v době stahování přece nemůžu vědět že se jedná o warez, ale ihned po stažení a zjištění že to je nelegální soft, bych měl vše smazat a nepoužívat, popř. zakoupit licenci ne?) - četl jsem taky o tom sáhodlouhé pojednání v nějakém Computeru myslím a ptali se nějakýho právníka, a co je a co není trestné, to vlastně říci nedokázal..
Co se týká původního dotazu, problém s portama mi to taky dělalo.. nejsnažší je bránu vypnout a zkusit.. taky třeba zjisti jak se připojuješ na nett.. třeba přes router? A nemá náhodou svůj vlastní firewall?
A jak je to vlastně podle zákona, tam půjde o to co můžu sdílet ne? To co si stáhnu, to už je spekulace o tom, jestli to je nebo není legální (v době stahování přece nemůžu vědět že se jedná o warez, ale ihned po stažení a zjištění že to je nelegální soft, bych měl vše smazat a nepoužívat, popř. zakoupit licenci ne?) - četl jsem taky o tom sáhodlouhé pojednání v nějakém Computeru myslím a ptali se nějakýho právníka, a co je a co není trestné, to vlastně říci nedokázal..
Co se týká původního dotazu, problém s portama mi to taky dělalo.. nejsnažší je bránu vypnout a zkusit.. taky třeba zjisti jak se připojuješ na nett.. třeba přes router? A nemá náhodou svůj vlastní firewall?
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
tak i ten policista není nováček ohledně P2P sítí není problém si natáhnout seznam souború co sdílíš při podezřele vysokém sdílení cca 10a více GB. koukne a vidí nehledě na to že to dělá namátkově -kdyby měl jet podle jmen a hlídat si huby jeden po druhém by mu s toho hráblo a navíc by musel dělat takovou statistiku že za ty prachy co bere to jistě nedělá -když by měl vést u sebe cca více jak 30 000 položek .
To u torentů to mají daleko jednodužší ale to nebudu rozvádět
.
To u torentů to mají daleko jednodužší ale to nebudu rozvádět

AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Protože se zde rozjíždí diskuse zcela mimo název tohoto topicu (OFF TOPIC) zakládám nové vlákno s názvem "Co je vlastně legální" a to v sekci vše ostatní. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=127782#127782
Poprosím aby své názory na legálnost konání a internetu směřovali tam pokud chcete dále posloužit radou k P2P sítím prosím pokračujte zde.
Poprosím aby své názory na legálnost konání a internetu směřovali tam pokud chcete dále posloužit radou k P2P sítím prosím pokračujte zde.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3637
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36