Ahojte, udělal jsem si stránky na Wordpressu a chci je dostat do vyhledávače co nejvýš.
Co všechno bych pro to měl udělat?
Jak dostat webovou stránku co nejvýš v Googlu?
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- x-rated
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Jak dostat webovou stránku co nejvýš v Googlu?
je třeba na stránkách vytvořit kvalitní obsah
9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Kromě kvalitního obsahu je také dobré vymyslet kvalitní název. Potom umístit odkaz do nějakého indexu, třeba na Seznamu, a na pár dalších hodně navštěvovaných stránek. Čím víc odkazů na tvůj web bude existovat, tím výš se ve vyhledávači dostaneš. Za dva až tři roky třeba i na první místo, jako jsem už pár let já.
Ale ať tě ani nenapadne spamovat odkazy různé diskuze, tohle Google poměrně rychle odhalí a dost drsně penalizuje, někdy i trvale!
Ale ať tě ani nenapadne spamovat odkazy různé diskuze, tohle Google poměrně rychle odhalí a dost drsně penalizuje, někdy i trvale!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Faraone, můžeš mi doporučit nějaké vyhledávače? Zařadil jsem se do indexu Googlu, Seznamu. Co ještě? Yahoo? A dál? Děkuji
- pikaso.andreas
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To by chtěl každý, kdo dělá weby 
Důležité je, aby stránka byla správně napsána (validita, kódování), obsahově musí býti zajímavá, tedy dostatek textů, užití nadpisů a zvýrazňovačů. Dále je vhodné dobře vyplnit klíčové slova stránky a popis (v hlavičce) + titulek a toto dělat i u dalších podstránek.
Omezit registrace na pofidérní katalogy - většinou mají horší ranky.
Pokud to člověk myslí vážně, dost pomáhá v propagaci sklik a adwords, nestojí to ani moc peněz.
Pokud je web tématický, registrovat do tématických katalogů (do kvalitních) a také do fór, které se týkají tématu.
Jinak na toto téma je spousta webů.

Důležité je, aby stránka byla správně napsána (validita, kódování), obsahově musí býti zajímavá, tedy dostatek textů, užití nadpisů a zvýrazňovačů. Dále je vhodné dobře vyplnit klíčové slova stránky a popis (v hlavičce) + titulek a toto dělat i u dalších podstránek.
Pokud to člověk myslí vážně, dost pomáhá v propagaci sklik a adwords, nestojí to ani moc peněz.
Pokud je web tématický, registrovat do tématických katalogů (do kvalitních) a také do fór, které se týkají tématu.
Jinak na toto téma je spousta webů.
- SuperGamer
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Lidi prikáka napr. Pekny název a taky vnitro webu (pozadi nebo úvodni text!) Muzes tam pridat forum, registracni okenko a nebo nejake obrázky!
(Dost pomáha kdiz das Adresu webu na Facebook kamaradum a ostatním mne to prilakalo 67/159 kamarádu a chodi tam kazdy den 36/159
(Dost pomáha kdiz das Adresu webu na Facebook kamaradum a ostatním mne to prilakalo 67/159 kamarádu a chodi tam kazdy den 36/159

SuperGamer
Zaujímajú ma počítače a všetko okolo nich.
______________________________________________________________________________________
Som Slovak!
Zaujímajú ma počítače a všetko okolo nich.
______________________________________________________________________________________
Som Slovak!
-
- Pohlaví:
A také je dobré psát česky, nebo jinak, ale dodržovat pravidla toho či onoho pravopisu. Když budeš psát jako prase, viz. výše, pak to nikdo číst nebude!
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
Svůj web píšu na Wordpresuu, do kódování jsem si dal akorát analytics a reklamy. Když používám jejich okna po psaní článků, tak jsou ty kody pro vyhledávače dobré?
-
- Pohlaví:
[quote="pikaso.andreas"]To by chtěl každý, kdo dělá weby 
[url=https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=1.+pozice+na+google]Jinak na toto téma je spousta webů[/url].[/quote]
1. Keywords google ignoruje už dlhú dobu, lebo tam ľudia dávali blbosti
2. Validida má nulový vplyv pre google, keď sedia nadpisy (nebude tam 10 H1 alebo nadpis len kvôli zväčšeniu písma a pod), nie je problém.
Ja osobne som mal dlho svôj web prvý, trvalo mi to rok, než som ho tam dostal.
Primárne google indexuje podľa obsahu stránky. Rob teda web čitateľný jak pre robota, tak pre ľudí.

[url=https://www.google.cz/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=1.+pozice+na+google]Jinak na toto téma je spousta webů[/url].[/quote]
1. Keywords google ignoruje už dlhú dobu, lebo tam ľudia dávali blbosti
2. Validida má nulový vplyv pre google, keď sedia nadpisy (nebude tam 10 H1 alebo nadpis len kvôli zväčšeniu písma a pod), nie je problém.
Ja osobne som mal dlho svôj web prvý, trvalo mi to rok, než som ho tam dostal.
Primárne google indexuje podľa obsahu stránky. Rob teda web čitateľný jak pre robota, tak pre ľudí.
Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 11 srp 2019 21:06, celkem upraveno 2 x.
Patrik2407 píše:Ahojte, udělal jsem si stránky na Wordpressu a chci je dostat do vyhledávače co nejvýš.
Co všechno bych pro to měl udělat?
Zaplatit Googlu, dneska je to vše o penězích. A to si nedělám srandu!!!!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
wattmetr asi nepriamo naráža na Google Adwords 

Naposledy upravil(a) IDVert3X dne 20 srp 2019 13:58, celkem upraveno 3 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2303
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-