Dobrý večer,
Steam účet vlastním od roku 2004 a za tu dobu se mě nahromadilo asi přes 150 nepoužitých klíčů a přes 700 dárků (Steam Gift)
Napadlo mě že bych tyto věci prodal na nějaké službě...
Např: "www.kinguin.cz" "www.g2a.com"
Bohužel jestli se nepletu když bych tyto věci prodal na těchto dvou službách příchozí platba by byla realizovaná jen pomocí paypal učtu.
(Abych byl upřímní nesnáším doslova službu paypal realizoval jsem asi něco přes třicet transakcí a víc jak polovina měla nějaké problémy)
Budou to dva roky co používám virtuální měnu bitcoin a nemůžu si vůbec stěžovat...
A zde je má otázka nezná někdo službu na prodej klíčů a dárku kde je možnost příchozí platby pomocí bitcoinů ?
PS:
Používám "mBank účet", "mTransfer", "VISA kartu"
Někdo může navrhnout že bych mohl využít lokální bazar "aukro.cz"
A peníze si přeposlat na normální bankovní účet...
Ale asi skoro nikdo neví že Aukro mění své licenční podmínky častěji jak změna akcií na burzách...
Co určitě skoro nikdo neví že prodej klíčů na Aukru (Bez originálního nosiče hry nebo softwaru) bylo možná je stále zakázáno.
Takže když by se stala někde chyba nebo problém nemusí to Aukro řešit nebo naopak ještě vám může zablokovat účet.
Skutečnost je ale taková že je na denním pořádku tento sortiment tam prodávat a nakupovat.
Co chci ale ve zkratce říct je to že jsem četl asi jako jeden z mála aktuální ceník a vystavil si zboží vše zaplatil ale při změně podmínek jsem byl v mínusu 0.60Kč
A tato částka začala naskakovat že by mě Aukro na to upozornilo emailem to u nich neexistuje místo toho mě pošlou nové informace o tom co se prodává.
Prodej dárků a klíčů na službu steam (Bitcoin)
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prodej dárků a klíčů na službu steam (Bitcoin)
Steam má tržiště, ale mám pocit, že tam jdou prodávat jen sběratelský předměty. Pokud bys nějakou hru už měl, tak pokud bys tam klíč dal podruhý, tak to samo vytvoří dárek, jenž pak můžeš někomu věnovat. Jak se vyrovnáte bokem, to už je vaše věc. Paypal používám už pár let. DX, ebay, Fasttech,Humble Bundle a spol., Steam atd. A nikdy žádný problém.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3248
-
od Darkscor
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:56