Čau lidi, dostal jsem se na Ebay do dluhu.....tudíž jsem měl na PayPalu negativní balanci......peníze jsem tam poslal takže na PayPalu mam balanci už pozitivní, ale na Ebay sem dostal tuto zprávu :
Our attempt to charge your PayPal account for US $54.90 was unsuccessful. (Please contact PayPal for details)
Poradíte mi jak na to ? :( V PayPalu se nějak moc nevyznám :(
Na Ebay mám dluh kvůli nedostatku peněz na Paypal, co teď?
Na Ebay mám dluh kvůli nedostatku peněz na Paypal, co teď?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 05 čer 2015 09:20, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upraven nadpis
Důvod: Upraven nadpis
Re: Poradíte mi jak na to ? :(
Urcite ses dostal do dluhu? Me to pripada jako neprosla platba, protoze na uctu nebylo dost penez nebo byl precerpan limit.
Podivej se na Ebay do nakupu, jestli tam tu koupenou vec vidis - obvykle kdy neprobehne Paypalem platba, tak neni vec koupena.
Pokud je to poplatek Ebay (tzn povinna platba), tak jim muzes zavolat na podporu, ale je to jako volat na hotlinku Skylinku (nezavesujte, jste 45 pitomec v poradi....).
Podivej se na Ebay do nakupu, jestli tam tu koupenou vec vidis - obvykle kdy neprobehne Paypalem platba, tak neni vec koupena.
Pokud je to poplatek Ebay (tzn povinna platba), tak jim muzes zavolat na podporu, ale je to jako volat na hotlinku Skylinku (nezavesujte, jste 45 pitomec v poradi....).
Ano, jsem v dluhu ....ježe.....nevím co mám dělat, peníze jsem na PayPal poslal ale vyskytla se nějaká ta chyba na Ebay :(
nevím co dál
nevím co dál
Kdys das jednorazovou platbu, tak to nabidne co?
Ciste teoreticky by se ta automaticka mela po nejake dobe automaticky zopakovat.
Ciste teoreticky by se ta automaticka mela po nejake dobe automaticky zopakovat.
Re: Na Ebay mám dluh kvůli nedostatku peněz na Paypal, co te
Právě, když dám jednorázovou platbu, tak mi to píše, ať zaplatím uvedenou částku, jenže já už to platil :
PayPal payment reversal
Please contact PayPal. Jun-01-15 19:40:23 PDT Payment US $54.900000

PayPal payment reversal
Please contact PayPal. Jun-01-15 19:40:23 PDT Payment US $54.900000

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A proč nenapíšeš rovnou na support? Tady ti s tím asi těžko někdo pomůže.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Psal jsem, jenže mi všichni odpovídají...ať použiji jednorázovou platbu ...:(
Jenže mě jde o to, že mám problém s tím, že peníze byly odesláni, ale Ebay to nepříjmulo jako úspěšný, mohl by jste mi někdo tedy poradit....
Co a kam bych mohl napsat na Paypal ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2015 17:05) ---
Our attempt to charge your PayPal account for US $54.90 was unsuccessful. (Please contact PayPal for details)
O tohle mi jde, psal jsem na support Ebay, a tam mi napsali ať se obrátím na PayPal support.....na komunitě mi psali, že musím použít jednorázovou platbu...
Tak, mohl/a bys mi prosím poradit, co bych a kam hlavně, napsat na PayPal ? :(
Jenže mě jde o to, že mám problém s tím, že peníze byly odesláni, ale Ebay to nepříjmulo jako úspěšný, mohl by jste mi někdo tedy poradit....
Co a kam bych mohl napsat na Paypal ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Čer 2015 17:05) ---
Karrex píše:A proč nenapíšeš rovnou na support? Tady ti s tím asi těžko někdo pomůže.
O tohle mi jde, psal jsem na support Ebay, a tam mi napsali ať se obrátím na PayPal support.....na komunitě mi psali, že musím použít jednorázovou platbu...
Tak, mohl/a bys mi prosím poradit, co bych a kam hlavně, napsat na PayPal ? :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové "herní" PC za co nejméně peněz :)
od Jirin » 06 kvě 2025 19:40 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 11
- 4567
-