UPOZORNĚNÍ v trestné činnosti

...

Moderátor: Mods_senior

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: UPOZORNĚNÍ v trestné činnosti

Příspěvekod zlobyl » 06 čer 2008 00:49

aldik píše:odkud to ale stahovat nejde!...

No, já bych si tímhle moc jistý nebyl-všechno jde stáhnout a pokud někomu o tu píseň opravdu jde, tak si ji třeba krkolomně nahraje s mikrofonem u reproduktoru. :cry:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Reklama
Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 06 čer 2008 08:53

No takže podobný meil přišel kamarádce a nakonec se ukázalo,že to byl fake,něco jako zachraňte holčičku s nádorem pomocí spamu,tak bych strach neměl.Už vidím nějakého páprdu jak ví,že Sandra Bell je teeanegerská zpěvačka...příjde mi to postavený na hlavu..vím jen to,že podobný meil ti dokážu sesmolit během půl hodiny..

help
nováček
Stav:

Příspěvekod help » 06 čer 2008 11:09

A jak je to když neuploaduju a jenom najdu link někde a dám ho na nějaký forum?

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 06 čer 2008 12:09

poskytovat návod na stažení není zatím u nás trestné tedy alespoň myslím jinak by všechna česká warez fóra musela hostovat své servery mimo republiku.
Vlez si do Faq máme tam článeček warez a vy mi neporadíte je v něm spoustu odkazů tak můžeš študovat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

help
nováček
Stav:

Příspěvekod help » 06 čer 2008 12:41

Je to jen text. Za obsah se zodpovídá uploader, ne linker.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 07 čer 2008 10:28

No, osobně si myslím, že by pan manager měl ufouknout páru a být rád, že se jeho ovečka poslouchá. Možná díky tomu bude i poněkud starší a movitější generace posluchačů, vědět kdo je to štěně, které pase a koupí si její CD. Také jsme před lety vyprodukovali a za nemalé peníze pustili do světa dětský projekt (muzikál Lucie, soubor Myšáci), ale nikdy by nás nenapadlo sejmout nějakého kluka za to, že se mu "naše" holky líbí a dělá jim vlastně reklamu.
Tento můj, ryze osobní, názor však nikterak nevyvrací základní tezi, že autorský zákon se má dodržovat. Jsou však případy, kdy bych přimhouřil obě oči. A tento je jedním z nich :wink: :listen:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 07 čer 2008 11:08

Karlosi máš upřímnou pravdu, CD této náctileté zpěvačky za 249 Kč, no možná za 49 k bulváru by to šlo, to bych ho vzal jako podložku pod hrnek s kafem, ovšem nic proti ní, každému se líbí něco jiného, ale osobně si myslím, že to je soukromá aktivita jistého pána.Navíc provider nevydá seznam svých klientů bez soudního příkazu a soudní příkaz nebude vydán jen tak.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 07 čer 2008 11:24

ehmm na warezu se pohybuju a vím jak to chodí sám se udělal několik návodů na stahování možná někdy něco aji uploadl ale trestný je když se nachází odkaz na stažení na stránkách a bude za to stíhaný jak admin tak uploader proto se linky dávají do [code][/code] aby byli vidět jako normálnít ext a jdou jen skopírovat, sám můj kamoš má warez a měl problém že ho nabonzoval nějakej blbec ale nikdo ho nestíhá nic naplatil

btw: může vás provider prověřit co stahuje když máte za měsíc stažených třeba 120GB?
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

amaroun
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod amaroun » 07 čer 2008 11:29

zao píše:btw: může vás provider prověřit co stahuje když máte za měsíc stažených třeba 120GB?

Mám staženo někdy i 2x více a můžou sem přijít, bodnu je vidlema :D

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 07 čer 2008 13:08

amaroun píše:
zao píše:btw: může vás provider prověřit co stahuje když máte za měsíc stažených třeba 120GB?

Mám staženo někdy i 2x více a můžou sem přijít, bodnu je vidlema :D

nj ale když je bodneš vidlema tak za tebou přijedou další policajti že napadáš veřejné činitele a bude to horší :lol:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 07 čer 2008 13:14

Pánové, opusťme prosím tenký led. :huh:

Když se vrátím k původnímu tématu, pak bych chtěl vidět policajta a následně soudce, kterak se nadšeně vrhají na nebohého aldíka, aby ho sejmuli, kvůli jedné "bombě" od neznámé pubescentky. To úředníka OSY, vyplňujícího složenku na padesát korun, bych viděl poněkud barevněji :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 07 čer 2008 13:18

Weslo píše:podle IP se dá zjistit provider.Třeba na http://www.ripe.net
Ten na základě soudního příkazu vydá ze své databáze zákazníků jméno a adresu.
Ale na to aby vydal soud příkaz potřebuje důkazy.
Vzhledem k tomu že OSA je asi sotva předloží bych byl v klidu.

Milý hochu, to máš těžké když někam nahraješ muziku a každý amatér zjistí tvoje spojení s určitým nickem a jménem/adresou...to si jako důkaz úplně stačí...pak si to už od providera jen ověří a světe div se, ono se to bude shodovat...
Počítač: ANO! :bottle:

Zpět na “Vše ostatní (inet)”