znáte poskytovatele?
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
znáte poskytovatele?
Již před nějakou dobou mě mamka upozornila na tytostránky respektive firmu, protože by si u ní ráda zaregistrovala telefonni služby, které mimoděk vypadají velmi lákavě. Samozřejmě mi to nedalo a koukl jsem na jejich nabídku internetového připojení, které mě taky velmi zaujalo hlavně svým slušným uploudem. Máte někdo s ní zkušenosti? Pochlubte se, díky.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Re: znáte poskytovatele?
no nam jak se zapina setopbox tak tam naskoci 802.cz a do setop boxu de net a jako hlavni stranka je 802.cz, telka jede pomerne v slusne kvalite 

- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Fajn a co ten net, na jaké službě jedeš? Mě by zajímalo, když jsem na UPC, tak by to měli teoreticky u mě zapnout také přes opťák, to by mě těšilo, hlavně kvůli tomu uploudu 1Mbit.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
ja nwm kdyz pres setop box zapnu net je v celku rychlej na to ze je v telce ale nwm jakej je to tarif
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je škoda, bych právě potřeboval vědět, každopádně mě těší, že to funguje tak jak má.
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 17
- 7657
-
od Fargotroniac