Bundle Deals, AliExpress, jak nakoupit Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Bundle Deals, AliExpress, jak nakoupit  Vyřešeno

Příspěvekod Turion » 12 kvě 2025 15:03

Zdravím, jak nakoupit položky Bundle Deals na Aliexpressu přes počítač, když je přítomno pouze tlačítko "Add to my picks" a nikde není tlačítko přidat do košíku nebo jiná možnost položku dostat k platbě? Vpravo je seznam položek vybraných přes Bundle deals a nad nimi je tlačítko Checkout CZK a částka, ale po zmáčknutí se zobrazí jen hláška remove to checkout a dál se neděje nic.

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Bundle Deals, AliExpress, jak nakoupit

Příspěvekod petr22 » 12 kvě 2025 15:17

Jak dlouho trva zjistit metodou pokus-omyl, ze "add to my picks" pridava veci do kosiku?

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Turion » 12 kvě 2025 15:42

Dva dny si s tím experimentuju, takže vím, že do košíku to nic nepřidá. Problikne hláška added to bundle a položka je pouze v seznamu vpravo a pak můžu už jen kliknout nahoře nad seznamem na tlačítko checkout a nic dál. Ptal jsem se všech UI chatbotů a ti mě odkazují na neexistující tlačítka. Opakuji, že jsem na PC, jestli se to liší na jiném zařízení, tak to nevím. V košíku jsem nakoupil běžné položky, ale ty bundle deals jsou pouze v bundle seznamu a v něm není jiná možnost, než jen tlačítko checkout, jak jsem už psal, což nic neudělá s nákupem ani to nepošle do košíku. Linux Mint + Firefox, jestli to na to může mít vliv.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 12 kvě 2025 15:54

Add to my picks pridava veci do kosiku a jsou videt vpravo.
Kdyz pridas 3 a vice veci, das nahore checkout a potvrdis platbu.

Tak to ma fungovat a tak to funguje, ted jsem to vyzkousel.

Skus pouzit Chrome nebo Chromium, Firefox dokaze spoustu divnych veci.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Turion » 12 kvě 2025 16:01

V seznamu bundle věcí mám asi 15 položek checkout jsem zmáčknul asi 50x a žádná platba nikde není, jinak bych se neptal. Košík ukazuje 0. Nechtěl jsem do linuxu instalovat nějaký chromy od globalistů, aby jsem nechytil nějaký vešky.

JuRas
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod JuRas » 12 kvě 2025 17:03

Máš možná něco špatně v prohlížeči co ti to blokuje. Nenastavoval jsi nějaká přísnější pravidla? Také jsem to vyzkoušel "nakoupit" Bundle Deals a se stejně pozitivním výsledkem jako u petr22. Používám Firefox v poslední verzi 138.0.1.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Turion » 12 kvě 2025 17:22

Nevím o tom, že bych něco nastavoval. Teď jsem zkusil nainstalovat Chromium i Chrome a v obou se to chová stejně jako ve Firefoxu, akorát přibylo tažítko na rolování seznamem bundle položek. Ve Firefoxu jsem musel rolovat seznam kolečkem myši. Když přidám nějakou běžnou položku do košíku, tak je potom nahoře nabídka Other channel cart(s), která mě přesměruje na ten známý seznam Bundle položek. Když v košíku nic není, tak tam ani ta nabídka není, ale to nepřibylo s jiným prohlížečem. Stále tam není možnost cokoliv v tom bundle seznamu zaplatit nebo přesměrovat do běžného košíku. Lze jen položku odstranit přes ikonku koše. Mám také stejnou verzi Firefoxu.

Dodatečně přidáno po 54 minutách 49 vteřinách:
Tak vám děkuji za trpělivost a opět chyba mou nepozorností, že jsem si nepřeložil informaci, že se může naplnit seznam položek jen do počtu 10 a já měl 15, takže se mi neaktivovala možnost zaplacení nákupu červeným tlačítkem "Checkout" a bylo zašedlé a já si před tím nevšiml, že mělo jinou barvu. Už jsem přemýšlel o recyklaci PC skrze okenní tabuli, ale s vaší pomocí se zádrhel našel. Hezký den.

Zpět na “Vše ostatní (inet)”