dneska se mi poprvé od nainstalování FF 3 objevila první hláška o chybě. dříve na těch samých stránkách s FF 2.X nebyl problém (Aukro). až po nainstalování FF 3 mi začalo tohle vyskakovat
zajímavá hláška Firefoxu
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
zajímavá hláška Firefoxu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- erty123456
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: zajímavá hláška Firefoxu
Zatím jsem se nesetkal s touto hláškou ve FF3. Ale zřejmě ten problém na aukru již odstaranili, aukro mám bez problémů.
Asus K55VJ
podívej se do nástrojů...možnosti ...soukromí jestli máš povoleny nastaveno povolit servrům cookies.jestli jo a nejde to tak potom zkus smazat cookies.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
to mám.byla to chyba na serveru Aukra.prostě se zacykloval. tuhle hlášku jsem tu dal, protože jsem nikdy nic takového předtím u FF neviděl a celkem mě ta formulace chyby i pobavila, ale s následky to bylo už horší, protože jsem zrovna bojoval o jednu aukci a pak přišlo tohle a prohrál jsem tu aukci
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 1150
-
od postcd
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 14:39
-
-
-
IDM hláška o nemožném stažení souboru Příloha(y)
od bluenite » 04 črc 2024 11:08 » v Vše ostatní (inet) - 2
- 2199
-
od bluenite
Zobrazit poslední příspěvek
06 črc 2024 19:40
-