zveřejnění IP adresy Vyřešeno
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: zveřejnění IP adresy
Já stahuju "věci", co má třeba i přes 70.000 lidí a nestahuje mi to plnou rychlostí:) Taky záleží na tom, kdy to stahuješ, může to mít sice 2000 lidí, ale volných pro tebe jich bude třeba jenom pár v tu dobu .. ovlivnuje to hodně věcí, nemůžeš od toho čekat zázraky:)
Everybody lies so don't trust anyone. :)
zázraky nečekám, jen trochu smilování
když poslouchám znamí kolem sebe, který mi řikaj, že si včera jen tak mimochodem stáhli 3GBtový "něco", měli to hotový tak za 20 minutek, tak člověk se potom logicky ptá, proč jemu se to stahuje tejden 

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Otázka je, jestli máš stejně rychlej net jako oni, jestli oni taky používají torrenty nebo stahují přímo z netu.. Jestli stahují přes torrent, tak si zkus vzít ten stejnej, co měli oni a uvidíš no.. Nic jinýho asi neporadím, rozhodně veřejnost/neveřejnost IP s tím nemá co dělat:)
záleží jak to stahuje jeden ča ssem si frčel na dobrým trackeru a tam mě to valilo 800kB/s celou dobu ale chce to prácu to najít te nsprávnej torrent a dobrý lidi protože většina stáhne upload na minimum a potom to navalí vůbec proto sem přešel na rapid a spol. zaplatíš si a máš po problémech
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nebo hledám jenom osvědčené "autory" torrentů, o kterých vím, že to povalí, že je to kvalitní, že na to seženu titulky a že to nikdy nebude fake :)
no hlavně, že sme se dopracovali k tomu, že veřejný IP na to vlastně vůbec nemá vliv, nebo jen minimální. nechám to bejt tak jak to je
myslim, že pro mě je nějaký placení za rapid celkem zbytečný, tím to ovšem neodsuzuju 

ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Lenovo ThinkPad Edge 14
Lenovo ThinkPad Edge 14
Re: zveřejnění IP adresy Vyřešeno
U torrentu musíš mít štěstí, aby jsi se připojil k někomu, kdo má rychlej upload. Jinak Rapid premium account doopravdy k ničemu není, můžeš stahovat hodně věcí najednou a rychle. 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 7171
-
od draxxx
Zobrazit poslední příspěvek
10 kvě 2025 18:46
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4056
-
od jaro3
Zobrazit poslední příspěvek
08 srp 2024 20:56
-