Ahoj. Mám takový problém. Po dnešním přechodu od O2 na ČRa jsem měnila nastavení pro odchozí poštu Outlooku 2007, ale nechce mi to fungovat. Nastavila sem smtp na mail.bluetone.cz (jak je uvedeno v jejich konfiguračních údajích) a pak ještě další nastavení - server pro odchozí poštu - přihlásit se jako a teď sem zkusila 2 věci.
1. login a heslo od nich pro naši službu
2. login na mejl (mám tam 2 účty atlas.cz a volny.cz)
První vůbec nefunguje a u druhého mi to hází tabulku (viz obrázek). Stále dokola. Dám údaje, ok a naskočí to znova.
Nemáte někdo zkušenost? Mamka má Outlook Express a tam fungoval postup č. 1...
Radiokomunikace a Outlook 2007 Vyřešeno
Radiokomunikace a Outlook 2007
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Re: Radiokomunikace a Outlook 2007
tady mne napada jedna vec: nedostala jsi k SMTP bluetone.cz jine uzivatelske jmeno?
Vec se ma takto: pro ucty na atlas.cz a volny.cz mas uzivatelske jmeno pro pop3 daneho serveru (pop3.volny.cz, prip. pop3.atlas.cz). ale pro SMTP - nemas jine uzivatelske jmeno?
zkus v Outlook 2007 v nastaveni uctu dat "Dalsi nastaveni" a tam na zalozce Server pro Odchozi postu zaklikni "pozaduje overeni" a vloz tam uzivatelske jmeno a heslo pro smtp.bluetone.cz
EDIT: pro pripad ze tohle uz jsi zkousela, mas moznost vyzkouset napr. email na seznam.cz? Seznam.cz ma vlastni smtp a se smtp.seznam.cz nemam problem. pokud mas zajem pro zkusebni ucely Ti mozu v SZ poslat login a heslo na to otestovani seznamu :)
Vec se ma takto: pro ucty na atlas.cz a volny.cz mas uzivatelske jmeno pro pop3 daneho serveru (pop3.volny.cz, prip. pop3.atlas.cz). ale pro SMTP - nemas jine uzivatelske jmeno?
zkus v Outlook 2007 v nastaveni uctu dat "Dalsi nastaveni" a tam na zalozce Server pro Odchozi postu zaklikni "pozaduje overeni" a vloz tam uzivatelske jmeno a heslo pro smtp.bluetone.cz
EDIT: pro pripad ze tohle uz jsi zkousela, mas moznost vyzkouset napr. email na seznam.cz? Seznam.cz ma vlastni smtp a se smtp.seznam.cz nemam problem. pokud mas zajem pro zkusebni ucely Ti mozu v SZ poslat login a heslo na to otestovani seznamu :)
if (count(legs)==6) bug
else feature;
Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České
else feature;
Zkoušela sem různý nastavení... V tom další nastavení dát od nich lohin a heslo. Nebo moje údaje.. Ani jedno nefunguje. Na seznamu účet mám - používám na přihlašování na spolužáky apod. naštěstí.
Píše mi to: Odeslat zkušební e-mailovou zprávu: Žádný ze způsobů ověřování podporovaný tímto klientem není podporován serverem.
A ten seznam.. Ten funguje. S tím jejich SMTP. Teď teda vím, že v tom dalším nastavení má být možnost č. 2, ale co má být na začátku v tom server SMTP, když ne mail.bluetone.cz nebo smtp.bluetone.cz?
Píše mi to: Odeslat zkušební e-mailovou zprávu: Žádný ze způsobů ověřování podporovaný tímto klientem není podporován serverem.
A ten seznam.. Ten funguje. S tím jejich SMTP. Teď teda vím, že v tom dalším nastavení má být možnost č. 2, ale co má být na začátku v tom server SMTP, když ne mail.bluetone.cz nebo smtp.bluetone.cz?
Re: Radiokomunikace a Outlook 2007 Vyřešeno
Tak si odpovím sama. Napadla mě jediná možnost ještě - v tom dalším nastavení zrušit přihlašovat se jako, jak jsme to museli mít u O2 a ono to funguje. Přitom v nápovědě ČRa mají, že to tam má být... No jsem z toho jelen, mozek se pěkně zapotil, ale hlavně, že to funguje.
Hmmm, to je divne... pritom bych se vsadil ze u seznamu Ti to "prihlasovat se jako" fungovat bude :-) uz jsem se setkal s divnejsi chybkou 
Hlavne ze jsi na to prisla, sikulka :-)
EDIT: opraveno par pravopisnych chyb

Hlavne ze jsi na to prisla, sikulka :-)
EDIT: opraveno par pravopisnych chyb

if (count(legs)==6) bug
else feature;
else feature;
U seznamu to bylo s tím přihlásit se jako a fungovalo to, jenže ten v outlooku nechci, mám ho jen jako přihlašovací na určité stránky. no a od atlasu a volného to musí být odskrtlé, to přihlásit se jako.. No nechápu.
Tak označuju za vyřešené. občas mi přijde, že se tu musím zeptat, abych pak na to občas přišla sama. A to to předtím vždy zkouším min. hodinu všema možnýma způsobama :-)
Tak označuju za vyřešené. občas mi přijde, že se tu musím zeptat, abych pak na to občas přišla sama. A to to předtím vždy zkouším min. hodinu všema možnýma způsobama :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Outlook, účet Google a Family Link - jak připojit
od MK_Vs » 28 pro 2024 19:10 » v Kancelářské balíky - 1
- 2573
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 15:24
-
-
-
Na MS Outlook 2019 přestaly fungovat gmail účty Příloha(y)
od tazatel » 12 kvě 2025 13:02 » v Komunikace na internetu - 17
- 8818
-
od rhsCZ
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 18:57
-