blacklist

...

Moderátor: Mods_senior

ollob
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

blacklist

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 15:39

ahoj všem, prosím mohl by mi někdo vysvětlit , co znamená ..že moje maily s nově zřízené mailové adresy z Forpsy všem skáčou do spamu?... dotazoval jsem se na Forpsy a ty prý nic nefiltruji a seznam mi napsal ,že moje IP je na hodně blacklistech... bože jak jsem tam dostal když je mailovka nová? a jak zjistím na jakých blacklistech jsem? to jsme z toho lama.Díky za pomoc

Reklama
guest

Re: blacklist

Příspěvekod guest » 18 bře 2009 15:46

Nepíšeš jak jsi připojenej, ale pravděpodobně není na blacklistu tvoje adresa, ale adresa provozovatele webu. Tady je nutné to řešit s tím providerem.

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 15:49

Blue Spirit píše:Nepíšeš jak jsi připojenej, ale pravděpodobně není na blacklistu tvoje adresa, ale adresa provozovatele webu. Tady je nutné to řešit s tím providerem.

jsem připojenej přes O2 .přes pevnou linku.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 bře 2009 15:49

Nejlepší asi řešení je změnit si e-mail adresu, protože z černé listiny na více serverech se nedostaneš. Jak jsi k tomu přišel, asi víš jen sám. Neposílal jsi hromadné maily? Problém je možná Tvá IP adresa a tak změnu projednat jedině s poskytovatelem připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 15:51

Pic píše:Nejlepší asi řešení je změnit si e-mail adresu, protože z černé listiny na více serverech se nedostaneš. Jak jsi k tomu přišel, asi víš jen sám. Neposílal jsi hromadné maily? Problém je možná Tvá IP adresa a tak změnu projednat jedině s poskytovatelem připojení.

přišel jsem na to jednouduše, když z toho mailu,pošlu něco do seznamu tak mi to v seznamu skočí do spamu, ale když pošlu mail třeba do jiného tak ne. to je divné

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 15:54

Pic píše:Nejlepší asi řešení je změnit si e-mail adresu, protože z černé listiny na více serverech se nedostaneš. Jak jsi k tomu přišel, asi víš jen sám. Neposílal jsi hromadné maily? Problém je možná Tvá IP adresa a tak změnu projednat jedině s poskytovatelem připojení.

mám ten mail asi 14 dní a téměř nic z něj jsem ještě neposílal, to je divné

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 bře 2009 15:57

Jestliže nemáš pevnou IP adresu, tak jsi ji možná zdědil od nějakého hříšníka.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 15:59

Pic píše:Jestliže nemáš pevnou IP adresu, tak jsi ji možná zdědil od nějakého hříšníka.

co to znamená pevnou IP?... a kdo y mi jí mohl dát? Forpsy? jako poskytovatel mailu?

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 bře 2009 16:07

IP adresu přiděluje poskytovatel připojení. Mail účet máš tam, u koho si jej zřídíš. A necituj zbytečně bezprostředně předcházející příspěvek!

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 16:10

Seznam mi poskytl IP adresu ,která by měla být prý moje, a Forpsy - poskytovatel mi odpověděl ,že není jejich ..to jsem z toho lama teda nevím co dělat abych se tý nálepky zbavil

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 18 bře 2009 16:18

Spusť příkazový řádek a napiš "ipconfig" (bez uvozovek) a vypíše se jako první Tvoje IP adresa.

ollob
nováček
Stav:

Příspěvekod ollob » 18 bře 2009 16:29

díky moc všem

Zpět na “Vše ostatní (inet)”