Pokus o neoprávněné vniknutí! Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Tunings
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Pokus o neoprávněné vniknutí!

Příspěvekod Tunings » 07 kvě 2009 21:05

Čau všem asi poslední 3 dny mi při zapnutí PC vyskakuje tabulka Pokus o neoprávněné vniknutí! Prosím pomožte co s tím.Antivir mám F-Secure co nabízí zdarma O2 zákázníkům.Díky!! :smile:
Přílohy
Pokus o vniknutí.JPG
PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Pokus o neoprávněné vniknutí!

Příspěvekod memphisto » 07 kvě 2009 21:15

Ta IP odpovídá někomu z Izraele :lol:

General Information

Hostname: tony09-121-245.inter.net.il
ISP: Golden Lines International Communication Services
Organization: SMile Internet Gold
Proxy: None detected
Type: Unknown
Blacklist:

Geo-Location Information

Country: Israel
State/Region:
City:
Latitude: 31.5
Longitude: 34.75
Area Code:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tunings
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tunings » 07 kvě 2009 21:20

Tak to je síla :lol: Ale mám se něčeho bát? Co s tím mám teda dělat?
PC: Intel Core 2 Duo E6550 3.0 GHz, Gigabyte GA-EP35-DS3L - Intel P35, Sapphire HD 4650 Ultimate 1GB, PCI-E, Western Digital 320GB interní 3.5" 7200 otáček, 2GB - 4x512MB Samsung 800MHz DDR2, HDD 1TB SAMSUNG+1TB WD, Windows 7 Professional

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 07 kvě 2009 21:24

Takových pokusů jsou na každý počítač na internetu činěny desítky. Od toho je tam firewall, aby pokusy o vniknutí zablokoval, což se stalo i ve tvém případě.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 07 kvě 2009 21:37

To IP bude fiktivní, přes anonymizér. Je to někde na poušti.
Přílohy
Snímek obrazovky.png

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod p3!An » 07 kvě 2009 21:48

Třeba je tam vojenský bunkr :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 07 kvě 2009 21:50

Mě to ukázalo jinde. Vedle nějakého velkého města :smile: Těsně od pásma Gazy :lol: Každopádně firewall to vychytal, tak bych se nebál, ale pro jistotu se můžeš hodit log z HJT jestli tam nemáš nějakého koníka :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tunings
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Tunings » 07 kvě 2009 21:52

Na poušti? :lol: Tak to by mě v životě nenapadlo,vy mě fakt jen překvapujete :lol: Abch nezakládal nové téme,chci se ještě zeptat ohledně PC mé sestry.Měla celkem dlouho prošlou licenci u AVG 8.0 Nikdo neví jak dlouho,protože tomu nevěnovala pozornost,ale může to být i 2 měsíce.Když chtěla pustit video na netu,tak jí nešel zvuk a když si pustila v PC MP3 hudbu nebo něaké video,tak bezproblému,tak ji její přítel odinstaloval AVG a nainstaloval ji tam také F-Secure od O2 co používám i já,ale problém je v tom,že Při restartování PC což antivir vyžadoval chtělo PC Důradnou prohlídku Disku C,pak se po prohlídce restartovalo PC a mělo by být vše OK,ale zase opět to chtělo zase tu prohlídku a furt dokola,takže defakto PC nejde nahodit! Když sem zkusil nouzový režim,tak zčerná obrazovka a nic se neděje,takže můžu PC možná tak odpojit ze zásuvky.Prostě PC nejde nahodit a myslím si,že má v PC viry! Co mi poradíte? Půjde vůbec přeinstalovat Windows aniž by ztratila Data? Fotky atd.... Má Windows XP. Díky

p3!An
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Re: Pokus o neoprávněné vniknutí!  Vyřešeno

Příspěvekod p3!An » 07 kvě 2009 22:20

Podobná věc se stávala jednomu známému. Při každém startu se kontroloval systém, a když antivir našel vir, doporučoval uživateli soubor zazipovat a odeslat na jakousi analýzu až do Izraele..trvalo to skoro půl dne, a nakonec nějaká chybová hláška, a neustálé opakování :D
Přes nouzový režim jsem program odinstaloval a nahradil jej Avirou..a všechno funguje zatím perfektně :wink:

Zpět na “Vše ostatní (inet)”