..SHARE.. poraďte který.. Vyřešeno
..SHARE.. poraďte který.. Vyřešeno
Dnes jsem zjistil že mi na czshare.com zmizelo cca 20GB kreditu..podle infa které jsem zjistil tak do určitého data nevyčerpaný kredit propadne..což mi připadá nefér a tak hledám nové share kde se mi to nestane..poraďte plz..
-
- Level 1
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: ..SHARE.. poraďte který..
zkus sharerapid
http://www.share-rapid.com/
http://www.share-rapid.com/
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je vždycky v takovýchto záležitostech dávat pozor, aneb "nic není zdarma". V účtu je kolonka, kde si toto můžeš ověřit, je dobré si i předem pročíst pravidla, osobně mám na czshare kredit s dobou platností "neomezeně" a to z kreditu za uploud. By mě docela zajímalo, jak jsi ke kreditu s omezenou dobou platností přišel.
Jinak osobně preferuji ulozto, má i lepší free sloty, ale je krapek dražší. Na českém trhu se jich nabízí více, ale povětšinou nejsou tak oblíbené, tím pádem tam není mnoho souborů ke stáhnutí. A nebo již nabízený Share - Rapid, ale s ním nemám moc zkušeností, sice je nejlevnější, ale autor, který za ním stojí, měl v minulosti jisté problémy s podobnou službou. Každopádně free stahovaní je na nic a za uploud také nejsou výhody, za to ceny má nejlepší.
Jinak osobně preferuji ulozto, má i lepší free sloty, ale je krapek dražší. Na českém trhu se jich nabízí více, ale povětšinou nejsou tak oblíbené, tím pádem tam není mnoho souborů ke stáhnutí. A nebo již nabízený Share - Rapid, ale s ním nemám moc zkušeností, sice je nejlevnější, ale autor, který za ním stojí, měl v minulosti jisté problémy s podobnou službou. Každopádně free stahovaní je na nic a za uploud také nejsou výhody, za to ceny má nejlepší.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ulož.to je dost nestabilní a u czshare je problém s lidmi, kteří se o to absolutně nestarají. Tkž, i když nerad, doporučuji klasiku, RS.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
TO>Magnat: Kredit jsem si koupil přes sms..moje blbost že sem si nevšiml že kredit platí 150 dní..na uloz.to už jsem :)
TO>Spyke: a nevíš jak hellshare,prej mají rychlej download?
TO>Spyke: a nevíš jak hellshare,prej mají rychlej download?
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
HellShare na tom dle lidí, co znám a používají ho, není špatně. Já ho znám jen přes free, tkž lásku k němu zrovna nechovám.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
Díky všem za rady.Vybral sem si nakonec nejvýhodnější možnost.