Sám s UPC sice žádnou zkušenost nemám, ale jestli je následující pravda, někomu by se to mohlo sakra hodit:
http://neviditelnypes.lidovky.cz/intern ... ecnost_wag
Zajímavý článek o cenové politice UPC
Zajímavý článek o cenové politice UPC
Z velkých problémů udělej malé, z malých pak žádné.
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Zajímavý článek o cenové politice UPC
Není náhodou ve smluvních podmínkách od UPC napsáno ,že si uživatel má sám kontrolovat tarify atd. ?
Alespoň já to takhle ve smlouvě mám ,ale to mám jiného ISP.
Alespoň já to takhle ve smlouvě mám ,ale to mám jiného ISP.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
S UPC jsem měl podobný problém, který jsem řešil dlouhou korespondencí se Zákaznickým centrem. Problém - stejně jako v uváděném článku - spočíval v tom, že nové tarify, označované číslicemi 10, 20 a 30 , poskytovaly tok 1 MB/sek o polovinu levněji, než staré tarify (Starter, Medium, Classic,..), ovšem nové tarify byly určeny pouze pro nové instalace. Na moji otázku, proč staří věrní klienti musí platit za stejný datový tok dvojnásobek, se mi dostalo odpovědi "protože to tak je v ceníku"!! A trvalo ještě řadu týdnů, než se mi podařilo přejít na levnější tarif při zachování datového toku.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já mám naštěstí easy a tam nárůst vůči ceně je adekvátní, přijatelný, a proto zůstávám na stávajícím tarifu. Ale nevěděl jsem že ostatní tarify jsou takto znevýhodněné. Problém je v tom, že UPC nemá ve většině hustě obydlených oblastech konkurenci. O2 se s adsl nemůže rovnat a to i kdyby zavedla VDSL či VDSL2 s DMT modulací. Kabel má ještě velké rezervy. Ostatní firmy jsou velmi malé a tak rozšiřování optiky je pomalé. Jsem vůbec zvědavý jestli převzetí 802. cz skupinou RIO media povede k rychlejšímu rozvoji, přeci jen optika za necelých 500 korun pro 15/2 Mbit a to ještě nemluvíme o cenách v rámci konkurenčího boje. Krom toho v oblastech, kde síť nabízela jen původní firma RIO, je k dispozici služba RIO data 25/5 Mbit za 450 korun.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-